Sandberg Excellence Charger

Pressemelding fra Sandberg 13. mai 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Dette er en pressemelding om en mobillader!

Og dermed tenker du kanskje: «Uhm ... virkelig?»

Vi vet godt at en mobillader virker som en ganske kjedelig ting som man ikke tenker spesielt mye over. Den bare sitter der i stikkontakten og gjør det den skal, nemlig å gi strøm til mobilen, kameraet, iPad-en, m.m.

Likevel tillater vi oss å sende deg en pressemelding om vår nye Excellence-mobillader. For enten man liker det eller ikke, så er en mobillader én av de tekniske innretningene vi bruker mest i hverdagen.

Når en virksomhet bestemmer seg for å investere litt ekstra tid og krefter i å utvikle en knallgod utgave, så er det kanskje fortsatt verd å ta det seriøst?

Det vi byr på med Sandberg Excellence Charger er en lekker enhet med et mykt overflatebelegg og mulighet for å bytte mellom forskjellige støpsler, slik at den passer i de fleste stikkontakter på planeten. Det er to USB-ladepunkter som begge gir 2,4A – nok til å lade opp iPad-er med høyest mulig hastighet på begge ladepunktene samtidig. Sikkerhet og holdbarhet har topp prioritet, og dermed håper vi også å hjelpe miljøet ved å levere en lader som kan overleve mange utskiftninger av mobilt utstyr.

Det synes vi faktisk er artig å snakke om selv om det kun dreier seg om en mobillader.

Excellence AC2USB4.8A EU+UK+US

Varenr.: 480-05

Veil. utsalgspris inkl. mva: kr 369,00

o Input 230V AC

o Output 5V DC, 2 x 2.4A

o Output sockets 2 x standard USB A female socket

o Changeable wall plug EU + UK + US

Powered by Labrador CMS