TT Micro MOBX USB

Pressemelding fra TT Micro 20. mars 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

TT Micro lanserer MOBX USB Booster    

Lader mobiltelefoner og nettbrett med dobbel hastighet

TT Micro, som er en norsk leverandør av telekom- og elektronikkprodukter, lanserer nå MOBX USB Booster, som gjør at du kan lade mobiltelefonen din eller nettbrettet ditt inntil dobbelt så raskt som vanlig.  

For å kunne håndtere både strøm- og dataoverføringer er vanlige USB-kontakter sperret slik at de maksimalt gir en strømstyrke på 0,5 ampere. MOBX USB Booster forvandler USB-kontakten til en ren strømutgang, og øker på den måten strømstyrken til opptil 1,4 ampere.  

MOBX USB Booster er også kompatibel med Apples nye iPad, som kommer til Norge på fredag. Tredje generasjon iPad har et batteri som er 70 prosent større enn sin forgjenger, og det betyr at det i utgangspunktet tar nesten dobbelt så lang tid å lade den – men med en MOBX USB Booster kan du altså forholde deg til omtrent samme ladetid som ved en vanlig opplading av en iPad 2.  

TT Micros nye produkt har en modusknapp som gjør det mulig å bytte mellom lading og synkronisering. Standardmodus er imidlertid lading, slik at du unngår uønsket synkronisering. MOBX USB Booster oppdager dessuten automatisk tilkoblede enheter, slik at ladetiden blir optimal, og lader produkter selv om PC-en er avslått eller i dvalemodus.  

Med sin kompakte utforming og en vekt på bare 10 gram er MOBX USB Booster i tillegg svært enkel å ha med på farten.  

Tekniske spesifikasjoner:

• Modusknapp for å kunne bytte mellom lading og synkronisering

• Intelligent deteksjon av enheter for optimal ladetid

• Overbelastnings- og kortslutningsbeskyttelse

• Inn- og utgangsspenning: DC 4,5-5 V

• Overbelastningsgrense: < DC 1,4 A

• Responstid for kortslutningsbeskyttelse: 2 µs

• Størrelse: 48 x 24 x 11 mm

• Vekt: 10 gram

Pris og tilgjengelighet

MOBX USB Booster blir tilgjengelig for salg i april, og får en veiledende utsalgspris på 149 kroner.  

Powered by Labrador CMS