Kjell R. Haukelidsæter (t. v.) i Scandec og Tony Grass i Panasonic Visual i Norge. Foto: Panasonic
Kjell R. Haukelidsæter (t. v.) i Scandec og Tony Grass i Panasonic Visual i Norge. Foto: Panasonic

SCANDEC ENESTE PANASONIC-DISTRIBUTØR

Scandec er fra 9. april eneste norske distributør av Panasonic Visuals profesjonelle projektorer og skjermer.

Publisert

Dette går frem i en pressemelding sendt ut av Panasonic den 14. mai.

– I kombinasjon med de leverandørene vi allerede representerer i Norge, kan vi nå være en distributør som leverer komplette systemer til våre forhandlere, forteller Kjell R. Haukelidsæter, salgs- og markedsdirektør i Scandec Systemer AS, i pressemeldingen.

Han legger vekt på at avtalen styrker deres posisjon i Norge som en distributør som gir merverdi til sine kunder, og at de i enda større grad kan levere komplette og helhetlige løsninger til sitt forhandlernettverk.

Panasonic Nordic utvidet i fjor sommer distribusjonsavtalen med Scandec til å gjelde både profesjonelle skjermer og projektorer. Bakgrunnen for at Scandec nå bli enedistributør i Norge, er ifølge pressemeldingen at Panasonic ønsker en sterkere partner som kan levere flere av deres ulike produktgrupper innenfor visual-sortimentet.

Komplett leverandør

– Når Scandecs kunder og partnere er inne og konkurrerer om tilbud på store prosjekter, er det en stor fordel at vi kan levere en komplett løsning via en og samme kanal. Scandec er vant til å jobbe med prosjekt- og helhetsløsninger. I tillegg er de selvsagt en dyktig distributør med god teknisk forståelse, sier Tony Grass, salgsansvarlig for Panasonic Visual i Norge, i meldingen.

I tillegg er de selvsagt en dyktig distributør med god teknisk forståelse

Han legger til at deres forhandlere også vil nyte godt av at de nå har godt med Panasonic produkter på lageret på Kolbotn utenfor Oslo, og at dette er noe de allerede fått positive tilbakemeldinger på.

– Etterspørselen er økende både fra forhandlere vi har jobbet med i mange år, men også fra flere nye som kontakter oss nå etter at vi har blitt enedistributør. Mange utrykker at de liker å kunne kjøpe alt på ett sted. Akkurat nå er det mange forespørsler etter laserprojektorer, samt løsninger for infoskjermer, sier Scandecs Haukelidsæter i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS