NETFLIX TIL NORGE

Det lanseres flere nye TV- og filmtjenester i disse dager, nå er det amerikanske Netflix som varsler sitt inntog i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Norge er blant de første landene i Europa som får anledning til å strømme TV-serier og filmer fra Netflix, skriver selskapet i en pressemelding. De vil tilby strømming av TV-serier og filmer til en lav månedspris i Norge, Sverige, Danmark og Finland innen utgangen av 2012.

Når Netflix er lansert kan brukere i de nordiske landene abonnere på tjenesten og umiddelbart få tilgang til TV-serier og filmer fra fjern og nær. Mange av disse er i HD og har Dolby Digital Plus-surroundlyd.

Strømmetjenesten er stor i blant annet USA, og er blant selskapene som har endret hvordan folk konsumerer TV-serier og film, ved å gi mulighet til å se disse når og hvor brukeren selv ønsker det – for et fast månedlig beløp. Netflix kan brukes på et bredt spekter av enheter med Internett-tilkobling, blant annet PCer, Mac-er, TVer, spillkonsoller, Blu-ray-spillere, smarttelefoner og nettbrett.

Når Netflix er lansert kan brukere i de nordiske landene abonnere på tjenesten og umiddelbart få tilgang til TV-serier og filmer

Netflix er et av de største selskapene i verdens som tilbyr abonnementstjeneste på TV-programmer og filmer, og har strømmet innhold til millioner av amerikanske brukere siden 2007. Netflix ble lansert i Canada i 2010, i Latin-Amerika i 2011 og i Storbritannia og Irland i begynnelsen av 2012.

Personer som er interesserte i å bli Netflix-brukere i Norge kan gå inn på www.netflix.no og takke ja til å motta en e-postvarsling når Netflix blir lansert. Flere opplysninger om tjenesten, som for eksempel pris, innhold og kompatible enheter, blir annonsert nærmere lanseringsdatoen.

Powered by Labrador CMS