Braun Satin Hair 7

Pressemelding fra Procyer and Gamble 20. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Braun Satin Hair 7 –hårstylingsverktøy for den bevisste kvinnen

Braun har i serien Satin Hair 7 samlet alt en kvinne kan trenge til hårstyling. Uavhengig om du ønsker deg festfine lokker, stram frisyre eller utslått hår finnes det et stylingverktøy som gir deg et vellykket resultat på en skånsom og effektiv måte, hver gang.

Braun har alltid ligget i forkant med design og produktutvikling, og var blant annet først på markedet med å innføre pistolhåndtaket, som nå er en bransjestandard. Utviklingen fortsetter, og den banebrytende IONETEC-teknologien er nå standard på alle produkter i serie 7. IONTEC-teknologien beskytter håret ved å omfavne hvert enkelt hårstrå med millioner av ioner som tiltrekker seg fuktpartikler. Dette demper umiddelbart statisk hår, og tilbakefører hårets glans. Håret både ser og føles bedre, samtidig som elektrisk hår og løse hårstrå reduseres betraktelig.

– Hjemmeapparater for hårstyling skal holde samme kvalitet og gi et like bra resultat som i salong, uavhengig av hårtype og frisyre, sier Hanna Jonasson Drotz, PR Manager for Braun Beauty i Norden. – For eksempel er det skandinaviske håret kjent for å være veldig fint og må behandles deretter for et vellykket resultat. Med stylingverktøyene i Satin Hair 7-serien stiller du selv inn temperaturen slik at den passer din hårtype, og får dermed nesten personlig hårpleie, fortsetter Jonasson Drotz.

Satin Hair 7 rettetang – stylingfrihet Rettetangen gjenoppretter glansen og etterlater seg et sunt og friskt hår. De keramiske platene med NanoGlide får tangen til å gli lett gjennom håret og gir et rett, glansfullt og holdbart resultat. Rask oppvarming gjør morgenstellet enklere, samtidig som temperaturen enkelt tilpasses hårtype og styling så jernet aldri blir for varmt.

Veiledende utsalgspris er 749 kroner.

Satin Hair 7 børste – umiddelbar glans med et knappetrykk

Børsten blir fort et ”must-have”. Perfekt å slenge med i håndvesken for å kunne fikse på frisyren i løpet av dagen. Børsten gir umiddelbar glans samtidig som den fjerner statisk elektrisitet med et eneste knappetrykk og et par drag gjennom håret. Veiledende utsalgspris er 499 kroner. Satin Hair 7 krølltang – friske, luftige lokker med strålende glans For den som lengter etter Hollywood-lokker er dette raskeste vei til målet. Temperaturen justeres etter hårtype og gir raskt og skånsomt lokker som varer hele kvelden. Krølltangen er utstyrt med kjølige sider som gjør stylingen lettere samtidig som det beskytter særlig ømfindelige hårtupper med sine spesialdesignede ceramic care-sylindre.

Veiledende utsalgspris er 599 kroner.

Satin Hair 7 hårføner – perfekt styling uten å skade håret

Hårføneren som leverer salongresultat uten å måtte forlate hjemmet. Utstyrt med Satin Ion teknologi, tre ulike varmeinnstillinger og to forskjellige luftinnstillinger gjør føneren håret ditt glansfullt med et individuelt tilpasset resultat. Denne hårføneren er dessuten utstyrt med SatinProtect Drying, som utover varmetilpasningen gir en skånsom føning uansett hårtype.

Veiledende pris er 599 kroner.

For mer informasjon om Brauns produkter eller inspirasjon fra hårstylist Sascha Breuer, se braun.com/no/hair-care/style-inspiration.

Powered by Labrador CMS