Samsung Angry Birds Space

Pressemelding fra Samsung 12. mars 201:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Gratis for Galaxy-brukere: Samsung gir bort Angry Birds Space

Samsung og spillprodusenten Rovio inngår et samarbeid, og sammen lanserer de det nye spillet Angry Birds Space. Partnerskapet feires ved at Samsung og Rovio, produsenten av Angry Birds, gir bort spillet gratis til alle med en Galaxy-mobil.

Dersom du har en mobil i Galaxy-serien fra Samsung og er hekta på Angry Birds kan du glede deg. Samsung og Rovio gir deg 30 nivåer – Danger Zone – i nye Angry Birds Space, helt gratis.

Spillet kan lastes ned fra 22. Mars, og Galaxy-brukere kan da spille gratis i tre måneder. Angry Birds Space finnes på Samsung Apps og Android Market, og systemkravet er at mobilen har minst Android 2.1 installert. 

En av spillets karakterer er Lazer Bird. Dette er spillets superhelt som hjelper vennene sine i kampen mot romgrisene. Lazer Bird er Rovios hyllest til Galaxy Note, mobilen med den 5,3 tommer store og fargesterke skjermen og smarte S Pen. Lazer Bird en den ultimate helten, og da blir også Galaxy Note den ultimate mobilen for spillopplevelsen. Når Angry Birds Space vises frem for første gang i dag gjøres det selvsagt på en Galaxy note. Demonstrasjonen skjer på South by Southwest Conference & Festivals i Austin, USA.