Wilfa TopIt waffle bowl

Pressemelding fra Wilfa 17. august 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Spennende nyhet fra Wilfa

Wilfa TopIt waffle bowl

Dette er virkelig et produkt med mange muligheter. Med Wilfa TopIt Waffle Bowl kan du lage skåler som du fyller med frukt, bær og iskrem til en deilig dessert, ønsker du en frokost rett kan du fylle skålene med egg og bacon. Eller hva med å imponere gjestene med hjemmelagde tacoskjell? Se oppskrift under.

Wilfa TopIt Waffle bowl har dobbelt slippbelegg som gjør den enkel å rengjøre. Lysindikator som viser når vaffelskålene er ferdig stekte.

Selges i elektriske forretninger over hele landet.

Veil pris kr 499,-

Oppskrift på tacoskjell laget i TopIt Waffle Bowl

Gir ca. 25 tacoskjellboller

7 dl maismel (f.eks. Polenta)

6 dl vann

1 ts salt

Olje til steking

Slik gjør du

Bland maismel, vann og salt sammen til en tykk masse. Hell en 1 ts olje i hver av skålene før hver steking. Bruk ca. 2 spiseskjeer tacoskjellmasse per skål.  Stek til ønsket farge og nyt med din favoritt tex-mex topping.

Tips: for å ta ut skålene av jernet bruk et redskap i tre f.eks. en spisepinne. Press forsiktig med redskapet inn i bunnen av tacoskålen, og løft oppover slik at den løsner. Bruk papir til holde skålen for å unngå å brenne deg på fingrene. Om massen blir litt tørr underveis i stekingen, tilsett litt mer væske i massen.

Powered by Labrador CMS