Alvin Pang

Pressemelding fra Aschehoug forlag 10. oktober 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Aschehougs sjarmerende barnebøker om Alvin Pang er nå tilgjengelige som app for iPad og iPhone.

Alvin Pang bor i en gammel brannstasjon sammen sin lillesøster Elvira, mamma og Freddy. Bøkene har friske og artige fortellinger, festlig illustrert og med et godt innslag av humor og lekenhet. Applikasjonen har en enkel funksjonalitet og valgfri opplesning av Mattis Herman Nyquist. Barna kan følge historiene på egenhånd, enten de kan lese selv eller ikke, og de kan selv velge om de vil bla eller om boken skal gjøre dette automatisk. Applikasjonen koster kr 28 og inkluderer boken “Alvin Pang og en søster for mye”. De øvrige bøkene koster kr 42.

Serien er skrevet av den prisbelønte forfatteren Endre Lund Eriksen (Pitbull-Terje, Dunderly, “Førstemann som pissa på månen” og flere andre suksesser for barn) og illustrert av Olve Askim (tegner i Gimpville og omslagstegner for grøsserserien Marg og Bein) som drar oss med inn i en moderne familie og ett fargerikt felleskap.