Doro PhoneEasy 610 og 615

Pressemelding fa Doro 24. juni 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Vi lanserer nå femte generasjon av våre svært brukervennlige mobiltelefoner, som er skreddersydde for å dekke behovene til de eldre. I tillegg til funksjoner som dedikerte hurtigtaster, bedret lydkvalitet og større display er telefonene utstyrt med andre funksjoner som gjør at de eldre kan få en tryggere hverdag. 

3G-telefon med brukervennlig kamera

Den kanskje største produktlanseringen vil være den nye Doro PhoneEasy® 615 som er Doros første 3G-telefon med et kamera på 3.2 megapiksler. Det føles utrolig spennende å kunne tilby en mobiltelefon med kamera og 3G. Muligheten til å ta et bilde av barna eller barnebarna raskt og enkelt, eller motta bilder når man er langt fra hverandre er funksjoner som vil appellere til en større andel av eldre mobilbrukere. Våre kundeundersøkelser viser en økende etterspørsel etter disse funksjonene.

Produktene som ble vist frem under årets Mobile World Congress i Barcelona er nå leveringsklare.

Doro PhoneEasy 610 Black er nå klar for levering.

Doro PhoneEasy 610 Red er forventet leveringsklar i Juli/August.

Doro PhoneEasy 615 Black er klar for levering neste uke (uke 26). Grunnet stor etterspørsel vil det kunne være begrenset tilgang på modellen de nærmeste ukene.

Doro PhoneEasy 615 Red er forventet leveringsklar i August/September.