Panasonic 3D Blu-ray-anlegg

Pressemelding fra Panasonic 11. februar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Det nye 3D Blu-ray-anlegget danner smarte nettverk i hjemmet

I løpet av våren introduserer Panasonic hele åtte nye Full HD Blu-ray-anlegg – alle er forberedt for 3D og er utstyrt med den nyeste teknologien for å maksimere bildekvaliteten på de store 3D-skjermene. Dessuten har systemene mye smart og ny trådløs teknologi, som for eksempel Panasonics nettskybaserte Internett-tjeneste VIERA Connect, smarttelefon-fjernstyring, DLNA-kompatibilitet og mye mer.

SC-BTT880 og BTT560, de to mest raffinerte systemene, har en eksklusiv finish i sølvfarget metall som matcher de nye Viera-skjermene perfekt. De V-formede fotstøttene til gulvhøyttalerne og det diagonale snittet gir en elegant innramming av hele skjermveggen. Årets høyttalere har en ny konstruksjon, som foruten den tidløse formen kan avgi både kraftig og klar lyd – fra buldrende filmeffekter til et stille adagio.

Alle modellene er utstyrt med Panasonics unike lydsystem Cinema Surround Technology, som gir deg en ekte filmlydopplevelse – akkurat som på kino. Alle 5.1-anleggene har i tillegg 3D Cinema Surround, som blant annet er basert på Panasonics egenutviklede posisjons- og retningskontroll, som gir en enorm 3D-lydopplevelse, helt på høyde med 3D-bildene.

Den digitale LincsD-forsterkeren bidrar også til den kraftfulle gjengivelsen. Panasonic har brukt mange år på å utvikle MASH-teknologien, som i den siste versjonen er nesten uslåelig når det gjelder lav flimring og forvrengning samt krystallklar lyd. Systemet har også digital inngang for iPod/iPhone for renest mulig signaloverføring.

Blu-ray-anleggene er også smartere og mer intuitive enn noen gang. Gjennom Panasonics nettskybaserte Internett-tjeneste VIERA Connect kan systemet by på underholdning av stort format – fra nyheter og video-on-demand til underholdning og kommunikasjon. Her finnes også Twitter, Facebook, YouTube og Skype, noe som gjør det enda lettere å dele underholdningen med venner og familie.

De nye hjemmekinoanleggene er også kompatible med smarttelefon som fjernkontroll. Hvis du laster ned en app fra App Store eller Google Play, kan du bruke smarttelefonen eller nettbrettet som fjernkontroll gjennom et trådløst nettverk. Nå kan hele systemet styres, programmeres og justeres fra én enkelt enhet – bruk nettbrettet som tastatur eller søk etter informasjon om en film mens du ser på den.

Ettersom systemene er DLNA-kompatible, kan de brukes som lenker mellom ulike enheter i det trådløse nettverket i hjemmet. Dette gjør det enklere å hente og vise bilder, filmer eller dele musikk for eksempel fra en server og vise det i et hvilket som helst rom i hjemmet uten LAN-kabler – de fleste anleggene har nemlig innebygget WiFi.

SC-BTT880, BTT560, BTT500, BTT230 og BTT200 har doble HDMI-innganger for en mer praktisk tilkobling for eksempel til en spillkonsoll. Med funksjonen Standby Pass Through kan tilkoblede spillere og bokser fungere fullt ut, også når Blu-ray-anlegget er frakoblet.

Forøvrig leveres SC-BTT880 med en teknologi for å gjøre de bakerste høyttalerne trådløse, og SC-BTT230 gjør det mulig å installere høyttalerne på en fleksibel måte, enten på veggen eller på et stativ, eller som en moderne lydplanke.

De nye Blu-raysystemene introduseres fortløpende i løpet av våren.

Powered by Labrador CMS