Panasonic SC-BTT465, SC-BTT405 og SC-BTT105

Pressemelding fra Panasonic 24. mars 20114:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Panasonic lanserer lydplanker, Speakerboard og hjemmekino-system

Panasonic frir til hjemmeunderholdnings-entusiasten

I dag lanserte Panasonic Audio-produkter for den kvalitetsbevisste hjemmeunderholdnings-entusiasten. De avdukede produktene bestod av 4K hjemmekino-system, en ny serie med slanke lydplanker, tre hjemmekino-systemer og en oppgradert versjon av Panasonics Speakerboard som ble lansert i fjor, nå tilpasset større TV-skjermer.

Hjemmekino-system for alle interiører

Panasonic lanserte også tre nye, smarte Full-HD 3D Blu-ray hjemmekino-system: SC-BTT465 (1000 Watt), SC-BTT405 (600 Watt) og SC-BTT105 (300 Watt). Hvert system har fått sitt eget unike design, slik kan man enkelt velge det mest perfekte anlegget tilpasset hjem og interiør.

Alle tre hjemmekino-systemene har Full-HD 3D bilde reproduksjonsteknologi som lar deg se 3D-filmer slik de var ment å bli sett. De produserer i tillegg en klar lyd takket være 5.1 fysiske høyttalere med en kraftig bass-refleks subwoofer. SC-BTT465 har en høy front-høyttaler, satellitt-høyttalere for surround-lyd og en bass-refleks type subwoofer. SC-BTT405 bruker satellitt-høyttalere i front og surround, mens en bass-refleks type subwoofer fyller rommet med en dynamisk bass.

I likhet med lydplankene og Speakerboarden kommer de tre hjemmekino-systemene tilrettelagt for Bluetooth og NFC, noe som gjør det mulig å enkelt koble til en NFC-tilrettelagt enhet og dermed spille musikk eller annet fra smarttelefonen.

Hjemmekino-systemene leveres med et høykvalitets metall og er bygget i ulike størrelser. Det er dermed enkelt å velge det anlegget som passer best til interiøret hjemme.

Powered by Labrador CMS