Vuze 3D VR 360°

Pressemelding fra Focus Nordic 15. november 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Verdens første 3D VR 360°-kamera i konsument-prisklassen på vei til Europa

Nå er det klart at det omtalte 3D VR-kameraet Vuze kommer til Europa i begynnelsen av 2017. Det blir Focus Nordic som får distribusjon for Norden, Baltikum og Polen. Vuze endrer markedet for 3D VR-kameraer med en pris som mildt sagt er konsumentvennlig. De 3D VR-kameraene som finns på markedet fra før, som f.eks.: Nokia OZO, Facebook Surround 360 og Google Jump, krever store investeringer.

”Ingenting innen foto og video føles mer spennende enn 360 akkurat nå”, sier Karsten Rath, markedsdirektør hos Focus Nordic. ”Med Vuze utvider vi vår portefølje innen dette produktsegmentet ytterligere, og det med et kamera som gjør oss veldig entusiastiske”.

Vuze vant den flotte utmerkelsen ”Last Gadget Standing” under Consumer Electronics Show 2016. Dette fordi kameraet gjør denne spennende teknikken tilgjengelig for alle, uansett budsjett eller teknisk kompetanse. Vuze er lekende lett å bruke, og gir forbløffende resultater med bare et tastetrykk.

Dette følger med i kartongen

Imponerende ytelse

Til tross for den konsumentvennlige prisen har Vuze imponerende spesifikasjoner:

Farger

Vuze kommer i fire farger: gul, blå, svart og rød.

Pris og levering

Vuze kommer for levering i begynnelsen av 2017 og vil koste:

Vuze kamerakit, Ca.pris: kr 8.899,- inkl. mva.

Powered by Labrador CMS