Panasonic Nubo

Pressemelding fra Panasonic 5. mars 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Forlat huset uten bekymring med nytt 4G overvåkningskamera

Med ny overvåkningsplattform kan du og din familie trygt forlate huset. Løsningen er et mobilt overvåkningskamera, en brukervennlig app og sikker datalagring i skyen.

Panasonic Cameramanager avduker Nubo, verdens første 4G overvåkningskamera som gir mulighet for å overvåke hus og eiendeler uten Wi-Fi-forbindelse.

Tidligere har du måtte velge mellom enten en Wi-Fi-overvåkning av hjemmet, en dyr profesjonell overvåkning eller et mobil videoopptak. Alle alternativene har hatt utfordringer i forhold til mobilitet, forbindelse, pris eller sikkerhet. Som en løsningen på dette lanseres Nubo, et nytt, fleksibelt stand-alone-kamera som gir brukerne alle fordeler ved et mobilt sikkerhetskamera – og med kjapp 4G-forbindelse.

Kameraet kobles opp via en integrert trådløs radio. En intelligent sensor sørger for at du kan fange mennesker via overvåkningen. Med løsningen kan du skreddersy advarsler og alarmer til ditt behov. Du kan blant annet kommunisere gjennom kameraet når det utløses en alarm. Det vil si at du enkelt og raskt kan fortelle postbudet hvor pakken skal settes eller skremme vekk tyven før det er for sent.

Nubo er designet for både innendørs og utendørs bruk og tåler all slags vær.

Powered by Labrador CMS