Sony har tatt med seg designet fra Mobile World Congress som gikk av stabelen i Barcelona i februar, inn til Elkjøp Campus. Foto: Marte Ottemo

MWC-STEMNING HOS SONY

Mobil-gjengen til Sony viser under Campus sine nyeste mobiler og hodetelefoner i omgivelser hentet rett fra MWC-messen i Barcelona.

Publisert

– Vi ønsker først og fremst å vise fram det nye flaggskipet vårt, Xperia 1. Vi har tatt med designet fra standen vår under Mobile World Congress i Barcelona i februar. Bordet er hentet direkte fra Barcelona, og her har vi Xperia 1 i fokus. TV- og lyd-gjengen er på andre siden av vår stand, sier Magnus Norstedt, konsulent i Sony Norge, til fagbladet Elektronikkbransjen, når vi møter ham på Elkjøps opplæringsmesse Campus i juni.

Han forteller at Sony i år har valgt å dele opp standen.

Sony Xperia 1 er hovedfokus for Sony på Campus, men også selskapets trådløse hodetelefoner er på utstilling. Foto: Marte Ottemo.

– På andre siden har de mye fokus på lyd. I fjor kjørte vi sammen, men i år prøver vi noe nytt, sier Norstedt.

Film og musikk

Både hodetelefoner og et par TVer har likevel funnet veien til mobil-standen, for å demonstrere X1s film- og musikk-kapabiliteter.

Dette er de viktigste dagene i året for oss i Sony mot Elkjøp

– Vi får kontinuerlig grupper innom hos oss, vi har vel besøk av 10-20 stykker i timen. Det vil legger mest vekt på er det nye 21:9-formatet og skjermen generelt, med 4K, oled og HDR. Vi har fire områder her på standen, som viser fram ulike funksjoner hvor selgerne kan teste og kikke på løsningene, sier Norstedt.

– Hvordan har Campus vært for dere i Sony Mobile så langt?

– Dette er de viktigste dagene i året for oss i Sony mot Elkjøp. Og kanskje blant de viktigste dagene i året for butikkselgerne, hvor de får lært så mye som mulig på kort tid, sier Norstedt.

Sony har bygget opp ulike soner, hvor Elkjøp-ansatte kan teste ulike aspekter ved Xperia 1. Foto: Marte Ottemo.
Artikkelen ble første gang publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 4/2019, som ble distribuert 28. august. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS