Panasonic PT-RQ13K og PT-DZ780-serien

Pressemelding fra Panasonic 10. februar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nye Panasonic-projektorer lyser opp på ISE 2015

En 4K laserprojektor og en oppfølger til en av Europas ledende projektorer med høy lysstyrke er blant Panasonics nyheter på ISE 2015 i Amsterdam.

På årets ISE-messe presenterer Panasonic en større oppgradering av sin flaggskipsprojektor med lanseringen av den nye 3-chip DLPTM PT-DZ21K Evo-serie med fire lamper. PT-DZ21K ble utviklet til åpningsseremonien i OL i London og er siden blitt brukt av en rekke virksomheter innen utleie- og sceneoppsetning.

Den nye modellen leverer knivskarpe bilder med en høyere, forbedret kontrast. Den er utstyrt med DIGITAL LINK og har et langt lavere strømforbruk og støynivå.

Det er også mulig å se Panasonics nye 4K laserprojektor som ble annonsert i utviklingsfasen under fjorårets ISE-messe. PT-RQ13K er verdens letteste og mest kompakte projektor i sin klasse. Den anvender drivteknologi med pixel quadrupling, og leverer på den måten ekstremt detaljerte 4K bilder i filmkvalitet.

Panasonic er stolte av å kunne lette sløret av en ny innovasjon innen installasjonsprojektorer i form av en ny stillegående 1-chip DLP™-projektor som er den mest støysvake i sin klasse. PT-DZ780-serien er beregnet til 24/7 bruk i auditorier og innen Digital Signage, Rental og Staging. Projektoren har et væskekjølesystem som reduserer driftsstøyen til kun 30 dB ved full effekt.

Panasonic lanserer også tre nye skjermserier innen Digital Signage – LF80, LF8 og LFE8 (hhv. 700 cd/m2, 500 cd/m2 og 350 cd/m2) – som alle har LED-bakgrunnsbelysning i Full HD.

LF80/LF8-seriene er designet for 24/7 drift og anvender robust IPS-panelteknologi for å oppnå en bred synsvinkel og god motstand mot fastbrenning av bilder. De kan konfigureres for bruk i en 10x10 videoveggs-installasjon og har en tynn kant på kun 9,8 millimeter.

Les mer om Panasonics Visual Systems-sortiment på http://business.panasonic.no/visual-system/

Powered by Labrador CMS