Panasonic Viera 4K AX800 og Full-HD AS800

Pressemelding fra Panasonic 24. mars 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Panasonic lanserer Viera 4K AX800 og Full-HD AS800

4K-kinofølelse hjemme

Panasonics nye serie med Viera 4K Ultra HD og Full-HD TV-er kombinerer den beste bildekvaliteten med full nettverkstilkobling. Fargegjengivelsen og bildekvaliteten i AX800-serien er testet og sertifisert av THX.

Panasonic lanserer den nyeste flaggskip-serien med Viera 4K Ultra-HD TV-er. De nye modellene Ultra-HD AX800 og Full-HD AS800 kombinerer smarte funksjoner med bildekvalitet og tidsriktig design. AX800 er også den første Ultra-HD-serien som fullt ut utnytter bildekvalitets-kunnskapene Panasonic har opparbeidet seg med sine prisvinnende Plasma TV-er.

4K Ultra HD bildekvalitet

Med nye AX800-serien vil du kunne ta med kinofølelsen hjem. TV-ene har Ultra-HD kvalitet (3840 x 2160 piksler) som er fire ganger bedre enn vanlig HD. De skarpe bildene og detaljgjengivelsen gjør at selv 2D og 3D filmer fremstår som mer ekte og intense enn tidligere. 

THX sertifisering

AX800 sin bildekvalitet og reproduksjon av farger ble også fremhevet av THX, som etter omfattende tester ga AX800-serien sin THX 4K Display sertifisering. Begrunnelsen var at TV-ene gjenga bilder og farger slik film-regissører mente at de skulle vises. I tillegg er AX800 og AS800 isf-sertifisert og betyr at TV-ene kan kalibreres profesjonelt.

For profesjonelle, gamere, fotografi- og hjemmeunderholdnings-entusiasten

AX800-serien er utstyrt med nye HDMI 2.0-port kompatible med High-bandwidth Digital Content Protection (HDCP) 2.2 Protocol og lar 4K-materiale bli overført med høy bildefrekvens. Med inngangssignaler på opptil 60 bilder per sekund kan både profesjonelle og folk i de tusen hjem glede seg over Panasonics nye topp-serie.

De nye Viera 4K Ultra-HD TV-ene støtter i tillegg 4K-videoavspilling fra USB, SD-kort eller nettbaserte kilder, og er kompatible med nye HEVC-formatet (High Efficiency Video Codec) som er ideelt for høyoppløst video-innhold.

AX800-serien er tilgjengelig i svart (50, 58 og 65 tommer), mens AS800 også er tilgjengelig i titan-metall (47, 55 og 60 tommer). Til høsten lanseres også AX900, en 4K Ultra HD TV som vil by på det beste innenfor 4K bildekvalitet i et tidløst design.  

Fleksible nettverkstilkoblinger

Som en del av Panasonics topp-serie av Viera-TV-er i det europeiske markedet er AX800 og AS800 utstyrt med flere tilkoblingsmuligheter som gjør det mulig å hente innhold fra flere kilder: 

Intelligente funksjoner gjør TV-opplevelsen personlig

Helt nye funksjoner, inkludert my Stream, Info Bar, TV Anywhere og Remote Sharing sikrer at Viera sine topp-modeller gir en helt ny form for underholdning.

Miljøvennlig

De nye topp-modellene har smarte miljøvennlige funksjoner som intelligent strømsparing. En lyssensor vil automatisk registrere hvor lyst bildet bør være og deretter justere etter dette. Enheter som er koblet til TV-en vil kun bruke strøm ved behov.