Sony samarbeider med Alan Walker på slippet av Xperia XZs. Foto: Sony Mobile

SONY OG ALAN WALKER I TOSPANN

Alan Walker lanserer musikkvideo i samarbeid med Sony Xperia XZs, som slippes i norske butikker den 5. april.

Publisert

I forbindelse med lanseringen av Sony Xperia XZs slipper artisten Alan Walker en musikkvideo til den nye låten «Ignite – Instrumental». Videoen, som nylig ble spilt inn i Tokyo, er delvis filmet av Alan Walker selv, med «super slow motion»-funksjonen til Xperia XZs.

Rettet mot gamereVideoen slippes eksklusivt gjennom skjulte koder i kanalene til Sony Xperia og utvalgte forhandlere fra 5. april, skriver Sony Mobile i en pressemelding.

– Samarbeidet med Alan Walker føles som en perfekt match. Nye Xperia XZs og dens aldeles særpregede super slow motion-funksjon er helt i tråd med Alan Walkers varemerke og sound. Inspirert av Alans uttrykk og målgruppe har vi valgt å bygge en kampanje rundt rådende gamingkultur, sier Martina Johansson, nordisk ansvarlig for retail og partner-markedsføring i Sony Mobile.

Offisielt slippes musikkvideoen den 8. april. Den som lykkes i å finne og knekke alle koder kan derimot låse opp videoen på www.w41k3r50ny.com. Foruten å få en eksklusiv forhåndsvisning har man også sjansen til å vinne den nye telefonen, som bare kommer i et begrenset opplag. Ledetråder kommer til å spres gjennom kanalene til Sony Mobile, Sony Music og utvalgte forhandlere.

Inspirert av Alans uttrykk og målgruppe har vi valgt å bygge en kampanje rundt rådende gamingkultur

 Begrenset antall telefoner– Alan Walker har hatt en enorm fremgang med musikken sin og det er derfor utrolig kult å lansere dette prosjektet sammen med Sony Mobile og deres partnere. Gjennom dette samarbeidet kan vi veve sammen våre varemerker for å engasjere våre felles fans og kunder på en leken måte, sier Camilla Adamsson, ansvarlig for merkevarepartnerskap i Sony Music Sverige.  

Samarbeidet går under navnet «Xperia XZs feat. Alan Walker». Telefonene kommer til å slippes i begrenset opplag i Norden, med salgsstart 7. april.

Norske Alan Walker er et av fjorårets store globale gjennombrudd innenfor elektronisk popmusikk. I løpet av 2016 nådde debutsingelen «Faded» både gull og platina i over 23 land og har hittil blitt strømmet nærmere 1,3 milliarder ganger på digitale plattformer og vist over én milliard ganger på YouTube.

Powered by Labrador CMS