Arne Hvidsten (t. v.) i Modino ønsker Ole Morten Skymoen og resten av TT Micro velkommen. Foto: Modino

MODINO KJØPER TT MICRO

– Vi ser frem til å dra nytte av TT Micros ekspertise og merkevareverdi for å levere innovative og førsteklasses produkter til våre kunder.

Publisert

Det sier administrerende direktør Arne Hvidsten i Modino AS i en pressemelding, sendt ut i forbindelse med Modinos oppkjøp av TT Micro.

Modino er ifølge egne nettsider en av markedslederne innen distribusjon av mobiltelefoner og tilbehør i Norden, med et bredt utvalg av tjenester innen telekom. TT Micro er blant annet distributør av mobiltilbehør fra italienske Cellularline, men er blant våre lesere kanskje mest kjent for sine egne radioer og dab-adaptere med varemerkene Pinell og Tiny Audio. Selskapet ble nylig kåret til årets leverandør av Circle K, der de i tillegg til mobiltilbehør blant annet også leverer briller og capser.

– Vi er glade for å ønske TT Micro AS velkommen til Modino-familien. Dette oppkjøpet vil gi oss muligheten til å kombinere våre ressurser og komplementære kompetanser for å skape en enda sterkere enhet, sier Hvidsten i pressemeldingen.

Staben fortsetter

– TT Micros strategiske forretningsområder som kiosk og bensinstasjoner, digitalradio og alkotestere (Alcotrx) vil videreutvikles hos Modino. Alle ansatte blir med over, og dagens ledelses i TT Micro forsetter aktivt med videreutvikling av TT Micro sine satsningsområder, sier administrerende direktør Ole Morten Skymoen i TT Micro til fagbladet Elektronikkbransjen.

Dagens ledelses i TT Micro forsetter aktivt med videreutvikling av TT Micro

Han sier TT Micros kundebase også strekker seg utenfor Norge.

– Innen kiosk og bensin i hovedsak i Skandinavia, mens Pinell digitalradio og Tiny Audio eksporteres til flere land i EU. Denne satsningen blir ytterligere forsterket i Modino, sier Skymoen.

I pressemeldingen heter det at det strategiske oppkjøpet er en viktig del av Modinos ambisjon om å styrke sin markedsposisjon, og å utvide sin produktportefølje for å møte økende etterspørsel og skiftende forbrukertrender.

– Med dette oppkjøpet vil Modino dra nytte av TT Micros lange historie med å levere høykvalitetsprodukter til det norske markedet. TT Micro har et solid rykte for å levere pålitelige og innovative løsninger, og dette passer perfekt med Modinos forpliktelse til å levere produkter av høy kvalitet som oppfyller kundenes behov, står det i pressemeldingen.

Bredere spekter

Oppkjøpet skal ifølge Modino gi en unik mulighet til å utvide sin produktportefølje og diversifisere sitt tilbud.

– Gjennom dette oppkjøpet vil Modino kunne betjene et bredere spekter av kunder og forsterke sin tilstedeværelse i markedet for elektronikk og forbrukerteknologi. Både Modino og TT Micro forblir dedikert til å opprettholde sin forpliktelse til kvalitet, innovasjon og kundetilfredshet. Kundene til begge selskapene vil fortsette å motta den samme høye servicestandarden og dedikasjonen de er vant til, heter det i pressemeldingen.

TT Micros grunnleggere er brødrene Tom og Tore Vedvik. De er fortsatt aktive i driften og eide 90 prosent av selskapet, mens administrerende direktør Ole Morten Skymoen har eid snaut sju prosent.

Modino Norden AS har norske eiere, med Olsen Holding AS som majoritetseiere.

Powered by Labrador CMS