ALLENTE MED B2B HOS POWER

Allente selger nå sine B2B-løsninger også via Power. Foto: Allente

Allente utvider satsingen på B2B-markedet i eksterne kanaler, og har nå også inngått et samarbeid med Power i Norge og Danmark.

Publisert Sist oppdatert

– Det nordiske elektronikkselskapet Power og den nordiske TV-distributøren Allente har hatt et partnerskap som gjelder salg av TV-pakker til privatkunder. Selskapene utvider nå partnerskapet til å også gjelde bedriftskunder i Norge og Danmark, hvor Power vil tilby Allentes strømmepakker til bedrifter, med et bredt utvalg av nyheter, sport og underholdning. Dette passer perfekt inn i begge selskapers ambisjoner om å vokse innenfor kategorien, heter det i en pressemelding datert 16. mars.

Sverige nevnes ikke i meldingen, men som vi tidligere har skrevet går Power senere i år inn i Sverige med fysiske butikker, etter oppkjøpet av MediaMarkt.

Elkjøp i fjor

I fjor innledet Allente et B2B-samarbeid med Elkjøp, der de for første gang solgte sine produkter digitalt gjennom andre kanaler enn sine egne.

B2B-direktør Magnus Creutz i Allente. Foto: Allente

– Power er en vekstaktør med ambisjoner for fremtiden, som har hatt stor suksess med Allentes strømmetjeneste for privatkunder. Vi ser at etterspørselen etter strømmeløsninger øker, også innenfor bedriftssegmentet. Derfor er vi glade for å kunne legge til bedrifter i vårt nye og utvidede partnerskap med Power. Nå kan enda flere selskaper ta del i vårt brede utvalg av nyheter, sport og underholdning, sier Magnus Creutz, B2B-direktør i Allente, i pressemeldingen.

Puber, hotell og kontor

Partnerskapet mellom Power sikter seg inn mot tre ulike bedriftssegmentet:

Dette passer perfekt inn i begge selskapers ambisjoner om å vokse innenfor kategorien

  • Public viewing (puber, barer, butikker og serveringssteder)
  • Hotell og overnattingssteder (hotell, campingplasser, cruiseskip, osv.)
  • At Work (sosiale rom hos bedrifter)
Kategorisjef Lars Storaas i Power Bedrift. Foto: Power

– I dag er TV-underholdning nærmest blitt en forventet del av kundeopplevelsen. Derfor er Power svært glade for å kunne tilby nordiske bedriftskunder en skreddersydd løsning sammen med Allente, som vil gjøre hverdagen langt enklere. Power Bedrift er i sterk vekst, og som elektronikkforhandler er vi i en unik posisjon til å kunne sy sammen gode produktpakker for kundene våre. Vi planlegger noen svært attraktive tilbud, sier Lars Storaas, kategorisjef i Power Bedrift, i pressemeldigen.

Enkel appløsning

Her heter det videre at det å kunne tilby TV-underholdning hittil har medført store kostnader for bedrifter, både når det gjelder installasjon og vedlikehold.

– Ettersom tilbudet fra Power baserer seg på Allentes nye app, kreves bare en internettilkobling og en TV, så er innholdet klart til å vises. Tjenesten innebærer også større fleksibilitet i valget av TV-kanaler, og gir mulighet til å bla i innholdet på en helt ny måte, pause og spole i programmer, samt se sendinger man gikk glipp av, skriver Allente i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS