Philips Android TV

Pressemelding fra TP Vision 6. juli 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Philips Android TV™ setter en ny standard for Smart TV

Det er en verden av underholdning på Philips Android TV. Over 1,200 Android TV app’er er tilgjengelig på Google Play Store, noe som gjør Android TV en av de største Smart TV operativsystem i verden. Nye app’er blir hyppig lagt til Google Play™ store.

"Vi valgte Android TV-plattform fordi vi innså at app utviklere slet med å utvikle app’er for flere plattformer", sier Daniel Eriksson, Trade Marketing Manager på Philips TV. "Med Android TV, er det kun en plattform for app-utviklere og TV-produsenter til å jobbe med."

I tillegg til Android TV-plattform, tilbyr Philips TV apper i sitt eget App Gallery. Brukere kan også dra nytte av den innebygde Chromecast, Google Cast, som kan strømme, spill og video tjenester fra en iOS eller Android-telefon, nettbrettet eller datamaskinen til TV-skjermen trådløst.

"Google Cast kan også brukes interaktivt. For eksempel kan du bruke TV-skjermen for å vise et spill eller en quiz du har på telefonen, mens hver spiller bruker sin egen telefon for å samhandle med spillet ", sier Daniel. "Mange app’er er utviklet spesielt for Google Cast, og app utviklere er svært kreative til å komme opp med måter å utnytte Google Cast." Mange populære apps tilgjengelig for telefoner og tabletter er også tilgjengelig for Philips Android TV .

"Vi er begeistret for å se at innholdsleverandører innser fordelene med Android TV og tilbyr innovativt, kvalitetsinnhold for plattformen," sier Daniel. "Det betyr at app-utvikler industrien har mot til å se muligheter utenfor mobil og nettbrett verden."

Powered by Labrador CMS