Samsung HT-E6730W

Pressemelding fra Samsung 10. januar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Blu-ray og hjemmekino – opplev smart TV uten Smart-TV

Samsungs Blu-ray-spillere blir nå enda smartere. De blir utstyrt med nettleser og blir en port ut mot internett. I tillegg kan man laste ned apper fra Samsung Apps slik at man kan leie film, høre på musikk, spille spill og bruke playtjenester. Man behøver ikke ha den aller nyeste TV-en for å få alle disse smarte funksjonene, Samsungs Blu-ray-spillere kan også kobles på eldre modeller som får nytt liv som Smart-TV.

En annen smart funksjon er at noen av Blu-ray-spillerne kan streame filmer eller TV-sendinger direkte til Samsungs android-mobiler eller nettbrett via det trådløse nettverket. Flesteparten av spillerne har også 5 GB gratis minne på en server. Der kan man laste opp materiale som siden kan lastes ned til valgfrie Samsung-produkter som støtter tjenesten, som smarttelefoner, nettbrett, PC-er og Smart-TV. Dette er en skytjeneste som Samsung kaller AllShare Play. Funksjonen Disc2Digital, som gir deg muligheten til å laste ned kopier av filmer på en USB-pinne, kommer ikke til å lanseres i Norge. I år lanserer Samsung elleve nye Blu-ray-spillere.

Årets hjemmekinosystemer finnes i sølv, svart og hvitt. Flere har designdetaljer som matcher årets TV-modeller. Slik får man ikke bare perfekt lyd- og bildegjengivelse, men også et helhetlig estetisk uttrykk i rommet. Lyden er myk og omfangsrik.

HT-E6730Wer et av 14 hjemmekinosystemer med Blu-ray-spiller som Samsung lanserer i år.  Samsung starter lanseringen av nye lyd- og bildeprodukter i mars.

Powered by Labrador CMS