LG Lifeband Touch

Pressemelding fra LG Electronics 8. januar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LG lanserer LG Lifeband Touch

– et moderne og stilrent treningsarmbånd med touck-vennlig OLED-skjerm og smart synkronisering med iOS- og Android-smarttelefoner. 

Tekniske redskaper som treningshjelpemiddel blir mer og mer vanlig. Hvor du enn leter så har de som trener styrke, løper, svømmer eller trener på andre måter enten smarttelefoner eller et annet teknisk hjelpemiddel for å holde kontroll på sine resultat. Nå lanserer LG et av de hittil mest funksjonsrike hjelpemidlene for trening i form av LG Lifeband Touch. Samtidig lanseres en tilhørende fitness-app for iOS- og Android-baserte smarttelefoner samt et  headset med innebygd puslmåler. LG Lifeband Touch i kombinasjon med LGs headset og en smartphone med fitness-appen, gir en komplett løsning for å holde oversikt på din treningsprogresjon – fra dag til dag.

LG Lifeband Touch er et ergonomisk treningsarmbånd som hjelper deg å holde kontroll på din daglige aktivitet. Det smarte armbåndet måler alle dine bevegelser så du kan ha kontroll på ditt kaloriforbruk uansett om du løper, går, svømmer, trener på treningssenter eller spiller ballsport. Armbåndet har et moderne, stilrent design og fungerer like bra under løperunden, på treningsstudioet eller på kontoret. LG Lifeband Touch har et ergonomisk design som ikke klemmer rundt håndleddet og det kobles enkelt til både iOS- og Android-baserte smarttelefoner, så du ikke behøver å være låst til en spesiell smarttelefon-modell.

Mer enn et treningsarmbånd

LG Lifeband Touch er mye mer enn bare et treningsarmbånd. Du kan bruke det for å styre visse funksjoner på din smarttelefon som for eksempel å øke eller senke volumet, bytte låt eller stoppe musikken. Om du i tillegg kobler det sammen med din pulsmåler (eksempelvis Polar, Wahoo, Zephyr) eller LGs nye headset med innebygd pulsmåler, ser du også din hjertefrekvens på armbåndet. Selvfølgelig viser LG Lifeband Touch både tid og dato, så hvorfor ikke erstatt den gamle klokka for godt?

LG Lifeband Touch tåler vann, er kompatibel med Bluetooth, har et oppladningsbart batteri med fem dagers funksjonstid samt innebygd akselerometer og høydemåler.

Heart Rate Earphones - headset med pulsmåler

LG Lifeband Touch kan kombineres med LGs nye trådløse Bluetooth-headset med innebygd pulsmåler. Headsettet kan brukes til telefonsamtaler eller for å lytte til musikk samtidig som sensorene i øretelefonene måler pulsen, som igjen vises i LGs fitness-app på mobilen. På samme måte som LG Lifeband Touch tåler Heart Rate Earphones vann, og har et akselerometer som måler bevegelser over tre akser.

LG Fitness App for iOS og Android

LGs smarttelefon-app binder hele fitness-pakken sammen til en heldekkende treningsløsning som også fungerer med en rekke andre fitness-produkter fra andre produsenter. Appen gir raskt informasjon om din treningsprogresjon, og har du tidligere brukt andre treningsapplikasjoner kan du importere den informasjonen til LG-appen for å se hele din treningshistorikk og progresjon. Lifeband Touch kan i tillegg synkroniseres med en rekke andre relevante treningsapplikasjoner som MyFitnessPal, Runkeeper og MapMyFitness.

Pris og tilgjengelighet

LG Lifeband Touch og LGs Heart Rate Earphones kan både kjøpes og brukes separat.  Produktene kommer til å finnes tilgjengelig i butikk i løpet av 2014. LG Fitness App kommer til å tilgjengeliggjøres helt uten kostnad via Itunes Store og Google Play samtidig med lanseringen av LG Lifeband Touch. Funksjoner og spesifikasjoner kan bli endret i forbindelse med lanseringen. Priser, mer eksakte spesifikasjoner samt dato for salgsstart meddeles nærmere lansering.

Powered by Labrador CMS