LG HomeChat

Pressemelding fra LG 8. mai 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LG lanserer smarte hvitevarer med chat-funksjon

LG Electronics lanserer en helt ny serie av smarte premium-hvitevarer med den revolusjonerende HomeChat-funksjonen på det sørkoreanske markedet. HomeChat bygger på Natural Language Processing, samt den populære chat-appen LINE, som har over 300 millioner brukere, og som i kombinasjon gjør det mulig for brukerne å både kommunisere med, overvåke og styre LGs nye og smarte hvitevarer. Den nye serien smarte hvitevarer inkluderer et kjøleskap med integrert kamera, en vaskemaskin som kan startes og programmeres via HomeChat, samt en Lightwave-ovn med støtte for både NFC og WiFi for enkel styring.

LG HomeChat med LINE gjør det mulig å endre innstillinger for de smarte hvitevarene - også når du ikke er hjemme. Det intuitive grensesnittet i HomeChat gjør at kommunikasjonen med LGs smarte kjøleskap, vaskemaskin og ovn blir som å chatte med en virkelig person. For å gjøre appen ekstra enkel å bruke, har LG lagt inn en hurtigtast som er forhåndsprogrammert med hvitevarenes vanligste funksjoner. HomeChat har tre ulike moduser avhengig av hvor du befinner deg og hvor lenge du skal være borte;Vacation,AwayellerReturn Home.

– Våre nye og smarte hvitevarer lanseres først i Sør-Korea, for så å bli lansert i andre utvalgte markeder i løpet av året. LGs nye og smarte hvitevarer og HomeChat viser virkelig hvor mye enklere vår hverdag kan bli med innovativ teknologi, sier Sebastian Bengtsson, nordisk produktspesialist for Home Appliances hos LG Electronics.

LGs smarte kjøleskap viser hva du må handle inn

LGs mest avanserte og smarte kjøleskap bygger på en rekke nye og innovative funksjoner, som den nye Smart View-funksjonen. Med hjelp av bransjens første kamera plassert på toppen av kjøleskapets hovedrom, kan du se skapets innhold på smarttelefonen din eller nettbrett når du vil. Vidvinkelkameraet viser ikke bare hva som finnes i de øverste hyllene, men også hva som befinner seg på de nederste hyllene. Det integrerte kameraet registrerer når kjøleskapet åpnes og stenges, og sparer bilder av innholdet fra når skapet sist ble åpnet. Dermed kan du til enhver tid se et oppdatert bilde av hva som befinner seg i kjøleskapet, og hva du behøver å handle inn neste gang du skal i matbutikken.

Du kan i tillegg holde kontroll på varenes holdbarhet med LGs Smart Manager, uten å måtte åpne kjøleskapsdøren.

LGs smarte vaskemaskin kan fjernstyres

Med HomeChat kan du fjernstyre og overvåke LGs smarte vaskemaskin, uansett hvor du befinner deg. Vaskemaskinen kan for eksempel startes med en tekstmelding via appen, så vasken er klar når du kommer hjem. Det er også mulig å sende en melding for å finne ut hvor langt i vaskeprosessen maskinen har kommet. Modellen har i tillegg en smart berøringsskjerm som gjør det enkelt å velge vaskeprogram eller laste ned passende programmer via WiFi.

LGs smarte Lightwave-ovn gir tips på oppskrifter

LGs smarte ovn og HomeChat gjør det enklere enn noensinne å lage mat. Appen gjør det mulig å få anbefalinger på hvordan spesifikke matretter bør tilberedes. I likhet med den smarte vaskemaskinen kan applikasjonen startes når du ikke er hjemme, og det innebygde oppskriftsbiblioteket kan til og med sende en melding til din smarttelefon når nye oppskrifter blir lagt til.

Pris og tilgjengelighet

Den nye serien med smarte HomeChat-kompatible hvitevarer lanseres først i Sør-Korea, og deretter i andre markeder inkludert USA i løpet av 2014.

Powered by Labrador CMS