LG Smart TV+-serie

Pressemelding fra LG Electronics 4. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LGs smarte og prisbelønte TV-nyheter fortsetter å revolusjonere seeropplevelsen

Med to sterke utmerkelser i bagasjen for den banebrytende webOS-plattformen utvider nå LG sin vellykkede Smart TV+-serie. Med høstens nye TV-modeller fra LG, blir det mer moro og enklere enn noensinne å se på TV. 

Under CES-messen i januar kunne LG vise frem de første LG TV-modellene med selskapets nyskapende SmartTV-system webOS. De første modellene med webOS ble lansert i vår med varm mottakelse fra både forbrukerne og presse. Nylig ble det intuitive grensesnittet til LG webOS-baserte Smart+ TV-plattform belønnet med en Red Dot Award for kommunikasjonsdesign. I tillegg ble LGs 55LB870V med den revolusjonerende webOS-plattformen nettopp kåret til årets European Smart TV 2014-2015 av EISA. Nå utvider LG den prisbelønte serien med enda flere modeller og størrelser for å gjøre enkel og smart TV-titting tilgjengelig for enda flere nordmenn.

Enklere med navngitte tilkoblinger

Det som gjør LGs Smart+ TV-modeller så oversiktlige, er at du finner alle tilkoblede enheter, live TV og apper på samme sted og gir enkel oversikt og fremfor alt både smart og smidig navigering. Når du for første gang starter en LG-TV med webOS, dukker det opp en guide som vil hjelpe deg med alle innstillingene. Alle tilkoblede enheter, installerte apper, samt live TV vises i form av separate kort som du enkelt kan bla frem og tilbake mellom. Er live TV, Netflix eller Spotify ViaPlay favorittene? Legg dem først blant valgmulighetene så har du lynrask tilgang til dem.

Spekket med apper og play-tjenester

LGs TV-modeller med webOS-baserte Smart+ TV er spekket med apper og tjenester. LG arbeider aktivt for å utvide sortimentet med enda flere underholdningstjenester i tillegg til appene. LG Electronics har også tidligere i sommer lansert selskapets utviklingsverktøy (SDK) for webOS.

– En av de viktigste grunnene til at vi har valgt webOS-operativsystem til våre Smart TV-modeller er plattformens anerkjente utvikler- og brukervennlighet, sier Lorraine Bayram, nordisk Smart TV-spesialist på LG Electronics. Det er svært viktig for at vi hjelper utviklerne med å lage programmer som er optimalisert for våre TV-modeller. Det er spesielt viktig nå som dette er dominerende standard for Smart TV i bransjen, derfor er utviklingen av webOS-økosystemet topprioritert hos oss.

LGs nye TV-modeller for 2014 med webOS består av blant annet LED-modellene LB630V, LB650V, LB670V, LB730V og LB870V samt Ultra HD modellene UB850V, UB950V, UC970V og UB980V. På OLED-siden kommer webOS i EC980V EC970V samt EC930V.

Pris og tilgjengelighet

Samtlige Smart+ TV-modeller med webOS vil bli lansert i løpet av høsten. Priser og eksakt lanseringsdato vil komme nærmere lanseringen.

Powered by Labrador CMS