Dell UltraSharp 30 OLED

Pressemelding fra Dell 7. januar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Trådløse, rammeløse og OLED-baserte skjermer

CES 2016 er i full gang i Las Vegas, og teknologipresse fra hele verden er på stedet for å få en første titt på det nyeste av det nye. Også vi i Dell har mye nytt å vise frem, og nå kan vi dele nyhetene med dere her på bloggen – og ved siden av de oppfriskede Latitude-maskinene er det en ny kolleksjon skjermer som er det mest spennende.

Den helt nye Dell UltraSharp 30 OLED er Dells første OLED-baserte skjerm noen gang, og leverer alle fordelene som denne panelteknologien kan by på i tillegg til knivskarp 4K-oppløsning. Det betyr at du kan få både typisk kontrastratio på 400.000:1, «true black» sortnivåer, dekning av fargerom som AdobeRGB og DCI-P3, og en ultrarask responstid på bare 0,1 ms. Den støtter også USB Type-C, som muliggjør bruk av én kabel for å overføre både strøm, video og data fra kompatible systemer.

Vi avduker også en ny serie Dell UltraSharp InfinityEdge-skjermer, den første i verden med de ultratynne InfinityEdge-rammene. En spesialdesignet bærearm gir større fleksibilitet både for justeringer og kabelstyring, og hjelper deg få mest mulig ut av arbeidsområdet ditt ved å sørge for minst mulig rot på skrivebordet. Den nye serien inkluderer en 27-tommers QHD-variant og en 23,8-tommers HD-versjon, som begge tilbyr fremragende fargepresisjon og tilkoblingsmuligheter.

Til slutt kommer vi med Dell UltraSharp 24 Wireless, en ny skjerm fullspekket med teknologiske nyvinninger, som lar deg vise frem og styre innhold fra både bærbare Windows-maskiner og Android-baserte smarttelefoner samtidig.

Alle de tre nyhetene har allerede sanket CES Innovation Awards i kategorien for PC-tilbehør, og vår nye InfinityEdge-skjerm er i tillegg hedret med en CES Innovation Award i kategorien Eco-Design.

Alle skjermene kommer til Europa i løpet av 2016: Dell UltraSharp 24 Wireless blir tilgjengelig i løpet av april, Dell UltraSharp 24 InfinityEdge og UltraSharp 27 InfinityEdge blir tilgjengelig i slutten av februar, mens Dell UltraSharp 30 OLED blir tilgjengelig innen utgangen av juli.

Powered by Labrador CMS