Fra venstre Audun Mæland (Sony Center Bergen), Trond-Bjarte Sandal (Sony Center Stockholm), Oddvin Hornnes (daglig leder i Detaljpartner AS) og Christian Skyrud Uhre (Sony Center Oslo) var alle medeiere i Detaljpartner AS da dette bildet ble tatt i 2009. Foto: Stian Sønsteng

KUN ETT SONY CENTER IGJEN

Etter at Sony Center-butikkene på CC-Vest og i Sandvika Storsenter ble lagt ned, er det bare ett igjen i Norge, på Lillestrøm.

Detaljpartner AS hadde på det meste ti Sony Center-butikker, fem i Norge og fem i Sverige. Den siste helgen i januar stengte de sine fire siste butikker i Sverige og de to siste i Norge.

– Dette er bare trist for alle involverte, spesielt for alle medarbeiderne våre. Vi har selv begjært oppbud. Markedet har vært vanskelig de siste par årene, det er ikke noe mer avansert forklaring på dette, sier aksjonær og daglig leder Oddvin Hornnes til fagbladet Elektronikkbransjen.

Dette er bare trist for alle involverte

I Sverige la også Sony Center-butikken i Sundsvall, som ble eid av selskapet Stenstaden, ned butikken sin i januar. De fire siste butikkene til Detaljpartner AS i Sverige lå i Stockholm, Sickla, Helsinborg og Malmø.

Til toppen