Medlemsfordeler: BRANSJEAVTALER

Her finner du en oversikt over avtalene vi har forhandlet oss frem til på vegne av våre medlemmer. Disse gir økonomisk besparelse samt verdiøkning i den daglige forretningsdriften.

Hvis du ønsker å se hvilke tjenester vi tilbyr, klikk på TJENESTER over til høyre.

Rabatt hos NorEngros

NorEngros er Norges største leverandør av forbruksvarer til privat og offentlig sektor. Ta kontakt med din lokale NorEngros-avdeling, oppgi medlemsnummeret hos Stiftelsen Elektronikkbransjen, og rabatten beregnes. Hvis du ikke finner ditt medlemsnummer, send en epost til adm@elektronikkbransjen.no eller ring 23 06 07 07.
Emballasje: Alle typer, fra matemballasje til spesialløsninger i bølgepapp og med støtdemping.
Non-food: Omfatter et stort utvalg innen alt fra renholdsprodukter, tørk til borddekking og kantine.
Kontor: Alt fra enkel kontorrekvisita til avanserte kontormaskiner.

Pensjons- og helseforsikring hos Storebrand

Vår samarbeidsavtale med Storebrand gir forutsigbare priser på pensjon og helseforsikring for alle medlemsbedrifter, og sikrer små bedrifter like gode avtaler som de største selskapene.
Pensjonspengene blir investert for å gi en størst mulig pensjonspott. Du får altså i pose og sekk: god avkastning og god samvittighet.

FOR DEG SOM LEDER
1. Storebrand Pluss: Du blir med i et kostnadsfritt lederprogram. Vi hjelper deg med å se muligheter og ta lønnsomme valg rundt din økonomi, både som privatperson og bedriftsleder.
2 Lavere skuldre: Vi avlaster deg som leder med spørsmål rundt pensjon ved å synliggjøre bedriftens avtaler overfor de ansatte. Du, derimot, får tid til å fokusere på helt andre ting.
3. Trygghet: Elektronikkbransjen har gjort jobben for dere ved at de har sammenlignet leverandørene på markedet og fremforhandlet en svært god helhetlig avtale.

FOR DE ANSATTE
1. Oversikt: Vi hjelper de ansatte med å få bedre kontroll over pensjonen sin,gjennom tilgang til seminarer, personlig oppfølging og helhetlig oversikt på nett.
2. Rabatt på helseforsikring: Rask behandling, legetime over video ogforebyggende tiltak er bare noen av fordelene – et gode som blir høyt verdsattav alle i bedriften.
3. 20 % rabatt på forsikringer: Her er det penger å spare på private forsikringer.

HELSEFORSIKRING - NYHET!
Helseforsikring med egenandel for kr 99 pr. mnd. pr. ansatt. Klikk her for å lese mer og be om tilbudMed en helseforsikring legger du til rette for mindre fravær, høyere produktivitet, og økt trivsel blant dine medarbeidere.
Noen av fordelene:
* Garantert behandling innen 10 virkedager
* Online legetjeneste - legetimen kan tas over video
* Enkel og effektiv bruk av forsikringen gjennom "Bli frisk"-app
Ved å tilby dine ansatte rask behandling ved sykdom og plager, kommer de raskere tilbake på jobb. Forsikringen legger også til rette for gode, forebyggende tiltak, for eksempel fysikalske behandlinger ved muskelsmerter. Dette er et gode som blir høyt verdsatt av alle i bedriften.
Ta kontakt med Storebrand på storebrand.no/bedrift for å motta et uforpliktet tilbud på pensjon og forsikring.

Juridisk hjelp

Stiftelsen Elektronikkbransjen tilbyr juridisk hjelp til sine medlemmer. Problemstillinger rundt kjøpslov, forbrukerkjøpslov eller andre juridiske spørsmål, dekkes av medlemsfordelen.
Bransjeorganisasjonen har samtidig en bransjeavtale med Advokatfirmaet Ræder. Våre medlemmer får 15 minutter gratis telefonhjelp av fast advokat. På disse 15 minuttene kan det avklares om det er aktuelt å ta saken videre. Medlemmet står selvfølgelig fritt til å engasjere denne advokaten eller andre for videre oppfølging. Bransjeorganisasjonens medlemmer får rabatterte satser på advokattjenester.
Ta kontakt med Stiftelsen Elektronikkbransjen for mer informasjon.

Forsikringer hos Matrix Insurance

Stiftelsen Elektronikkbransjen har en rammeavtale med Matrix Insurance AS som dekker alle forsikringer et firma er pliktige å ha, i tillegg til en del frivillige løsninger. Over 10.000 ansatte i vår bransje er innbefattet i denne avtalen. Blant fordelene er:

  • Utvidet yrkesskadeforsikring til samme pris
  • Spesialtilpassede forsikringer for Elektronikkbransjens medlemmer
  • Veiledning til å finne de riktige forsikringene
  • Fast kontaktperson i ElektronikkForsikring

Les mer om ElektronikkForsikring.

Matrix tilbyr også garanti-forsikringer. Garantier handler om å frigi kapital. Tradisjonelt har garantier blitt bundet opp hos banker. Ved å forsikre kontraktens garantiforpliktelse fremfor å deponere midler eller belaste kassakreditt, får bedriften større økonomisk fleksibilitet.

HUSLEIEGARANTI
Husleiegaranti gir en leietaker mulighet til å dekke sine forpliktelser i henhold til leiekontrakten uten å belaste tilgjengelig kredittramme i bank, deponere kontanter i bank eller på annen måte blokkere bruk av frie midler. Les mer

SKATTETREKKSGARANTI
Matrix tilbyr skattetrekkgaranti på inntil 5.000.000 kroner pr bedrift, og garantien må dekke litt mer enn det beløp som betales til kemneren hver annen måned. Skattetrekkgarantien utstedes til kemneren og fornyes årlig, men den hefter ikke i balansen. Les mer

Digital markedsføring hos Idium

Vår samarbeidspartner Idium AS er Norges største leverandør av nettsider og digital markedsføring, og et av de eldste mediebyråene i Norge. I tillegg til nettsider leverer Idium blant annet tjenester innen sosiale medier, søkemotoroptimalisering og medierådgiving. Bransjens medlemmer får gode rabatter. Se Idiums landingsside for våre medlemmer.

Holm Coaching

Anders Holm er autorisert Erickson-coach, og har spesialisert seg innen IT, teknologi og salg. Hans hovedområder er innen endringssituasjoner, slik som nedbemanning, markedsendring eller konflikt- og stressmestring, men han tilbyr også salgstrening. Medlemmer i bransjeorganisasjonen får gode betingelser på tjenester fra Holm Coaching.

Drivstoffavtale hos Esso

Esso gir ekstra rabatt på drivstoff til medlemmer i Stiftelsen Elektronikkbransjen. Ta kontakt med oss på telefon 23060707 eller epost: adm@elektronikkbransjen.no.

Til toppen