SMS Audio SYNC by 50 On-Ear

Pressemelding fra Aurora Group 28. oktober 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

SMS Audio introduserer avanserte sprutsikre trådløse headsett for sportsbruk

Laget for daglig bruk og en aktiv livsstil. Vannbestandige On-Ear er nå tilgjengelig i Norden som trådløst alternativ.

SMS AUDIO™, den fremste merkevaren for hodetelefoner og tilbehør fra Curtis "50 Cent" Jackson, lanserer SYNC by 50™ On-Ear Trådløse sportshodetelefoner, som gir høykvalitets lyd med beste aktive ytelse.

"Jeg er svært opptatt av helse og trening, derfor er et par hodetelefoner i solid kvalitet et absolutt must når jeg trener. Jeg brukte min egen ønskeliste over funksjoner som en målestokk da sportskolleksjonen ble utviklet, og jeg er svært fornøyd med det endelige resultatet - i tillegg til at vi har vår partner, NBA All-Star Carmelo Anthony, som signaturnavn på produktet," sier 50 Cent, administrerende direktør i SMS Audio. "SMS Audio fornyer kontinuerlig sitt produktutvalg, og vi er glade over å vise frem den etterlengtede on-ear, trådløse hodetelefonen som en del av SMS Audios sportskolleksjon."

SYNC by 50 On-Ear Wireless Headphone, Sport Collection:

SYNC by 50 On-Ear Wireless er IPX4-vurdert for svettebestandighet og beskyttelse. Med OVALFIT™ øreputer i perforert skinn med minneskum, er disse øreputene designet for ekstrem komfort og pusteevne. For brukere som foretrekker en on-ear-stil når de driver med fysisk aktivitet, har de et svettesikkert kammer i ørekoppen. Hodetelefonene er hybride av natur, og kommer derfor med en flokefri ledning med en ett-klikks mikrofon som gir mulighet for enkel svar- og ringe-funksjon." De har også profesjonelt innstilte 40 mm drivere og en praktisk bæreveske, SMS Audio sportshåndkle og vaskbare øredeksler for ekstra svettebeskyttelse. SYNC by 50 On-Ear Sport er nå tilgjengelig i Norge i tre strålende fargealternativer til en veil. pris på kr. 1799,00.

Powered by Labrador CMS