SMS Audio™ SYNC by 50™ trådløs høyttaler

Pressemelding fra Aurora 2. desember 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

SMS Audio™ SYNC by 50™ Trådløs høyttaler med Bluetooth 4.0 aptX®-teknologi tilbyr studiolyd når du er på farten

SYNC by 50 trådløs høyttaler med retningsuavhengig 3D ​​stereolyd lar brukerne få høre musikken som den er ment.

SMSAudio, LLC (www.SMSAudio.com), en førsteklasses merkevare for hodetelefoner og tilbehør fra Curtis "50 Cent" Jackson er stolte over å kunngjøre tilgjengeligheten til  SYNC by 50  trådløs høyttaler. Den innovative bærbare høyttaler er den ideelle løsningen for brukere med en aktiv livsstil.  SYNC BY 50 trådløs høyttaler gir brukerne frihet til å ta med seg studiolyd uansett hvor de skal - som underholdning  hjemme, på kontoret eller ved bassengkanten.

SYNC by 50 trådløs høyttaler med Bluetooth 4.0 APTX teknologi, retningsuavhengig 3D ​​stereo lyd og profesjonelt innstilte 50 mm drivere tilbyr dynamisk, krystallklar lyd.  Høyttaleren har soft touch kontrollknapper, enkel paring, Near Field Communication (NFC), og fungerer også som en håndfri løsning for mobiltelefon. I tillegg er SYNC by 50 trådløs høyttaler forhåndsinnstilt med 5 EQ-innstillinger slik at brukerne kan oppleve en overlegen naturtro lyd.

Allsidige SYNC by 50 trådløse høyttaler er kompatibel med de fleste smarttelefoner og nettbrett og har en integrert 3,5 mm jackkontakt for alle andre enheter.  Andre funksjoner inkluderer et oppladbart lithium ion-batteri, micro USB-ladekabel, myk pusseklut og bæreveske for maksimal portabilitet.

"SMS Audio er dedikert til å tilby sine nye og eksisterende tilhengere det beste innen lyd," sier 50 Cent, administrerende direktør i SMS Audio. "Vi er stolte over å utvide vårt produkttilbud til nå å inkludere en bærbar høyttaler som leverer den samme høye lydkvaliteten som tilhengerne våre forventer fra vårt utvalg av høretelefoner."

SYNC by 50 trådløs høyttaler er tilgjengelig i mørk svart til 1.499,00 NOK.

Powered by Labrador CMS