Dog & Bone LockSmart

Pressemelding fra Aurora Group 17. desember 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Dog & Bone LockSmart – dropp nøklene med verdens første Bluetooth hengelås

Hvorfor skal du huske nøklene når du ikke trenger dem? Med Dog & Bone LockSmart trenger du bare smarttelefonen til å låse opp. Verdens første hengelås med Bluetooth – betjenes trådløst med en app av én eller flere brukere.

Smarttelefonen er blitt omdreiningspunktet i folks hverdag. Uansett om det handler om e-post, sosiale medier, billetter eller betalinger, utføres oppgavene enkelt og raskt med et par fingertrykk på en skjerm. Med Dog & Bone LockSmart tilføyes enda en praktisk oppgave til dit kjæreste eie – takket være Bluetooth kan du åpne og lukke den elektroniske hengelåsen helt uten nøkkel.

Dog & Bone LockSmart fungerer sammen med en app som via en sikker trådløs Bluetooth-forbindelse åpner og lukker hengelåsen ved hjelp av et enkelt fingertrykk, Touch ID eller et passord. App-en inneholder også en tracking-funksjon som husker det siste sted og tidspunkt for bruk av hengelåsen. Du kan bruke flere hengelåser samtidig, og i tillegg kan du dele adgangen til hengelåsen med andre brukere.

Dog & Bone LockSmart er perfekt til kjellerboden, hytta, sykkelen eller skapet på treningssenteret. Hengelåsen fås i to utgaver, LockSmart og LockSmart Mini, og begge er utført i en kul design og fremstillet i en robust blanding av rustfritt stål og aluminium. Hengelåsen er bestandig mot både regn, snø, varme og frost og er testet i temperaturer fra -20 til 60 grader celcius.

Dog & Bone LockSmart er sikret med en 128 bits kryptering samt Bluetooth 4.0, noe som sikrer at ingen andre enn du og de brukerne du deler adgangen med, kan bruke hengelåsen. Det innebygde batteriet varer i opptil 12 måneder, deretter kan hengelåsen enkelt lades via en notebook eller power bank med den medfølgende USB-kabelen.

Dog & Bone LockSmart – det viktigste:

• Verdens første hengelås med Bluetooth

• Fås i to utgaver – LockSmart og LockSmart Mini

• Sikret med 128 bits kryptering og Bluetooth 4.0

• Åpnes og lukkes ved hjelp av en app (App Store, Google Play)

• Kan brukes av én eller flere brukere samtidig

• Kul og værbestandig design i rustfrit stål og aluminium

• Veil. pris fra kr 899,00

Pris og forhandler

Dog & Bone LockSmart

Farger: Sølv/rød

Veil. pris: kr 1079,00.

Dog & Bone LockSmart Mini

Farger: rød, blå eller svart

Veil. pris: kr 899,00.

Powered by Labrador CMS