Vogels DesignMount, Thin 325 og Thin 345

Pressemelding fra Aurora Group 20. august 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Eier du en buet TV? Da burde du lese dette:

Få den beste seeropplevelsen med veggfeste til buede TV-er.

Buede TV-er har allerede blitt en favoritt blant de ivrigste film- og serieelskerne blant oss, og stadig flere produsenter kommer med sine modeller. Med et veggfeste kan du sikre deg full utnyttelse av TV-en uansett hvor du sitter i stuen.

Kanskje vurderer du å kjøpe en buet TV, eller kanskje eier du en allerede? Det mange ikke vet er hvor viktig det er å sitte midt foran skjermen for å få full glede av buede TV-er. Sitter du på en av sidene kan bildet bli forvridd på grunn av innsynsvinkelen.

Veggfeste gir den beste bruksopplevelsen

Vogel’s nye roterbare veggfester er skapt nettopp for buede TV-er. Med disse kan du snu og vri skjermen etter hvor du sitter i stuen, og fortsatt få det beste ut av TV-en din. Produktene til Vogel’s er skapt i kvalitetsmaterialer og er enkle å sette sammen. Dette er grunnen til at du får livstidsgaranti på alle veggfester fra Vogel’s.

De mest populære veggfestene for buede TV-er:

DesignMount (NEXT 7345) er et veggfeste med 40 års historie blandet med en moderne design og luksuriøs innpakning.

THIN 345 er et smalt og roterbart feste som gir deg gode innsynsvinkler fra hele studen og med en design som ikke står i veien for noe.

THIN 325 er et annet tynt veggfeste som hjelper deg å unngå gjenskinn fra TV-en samtidig som den holder TV-en din så tett inntil veggen som mulig.

For å få det beste ut av din buede TV er et veggfeste et must. Det er mange kompatible alternativer fra Vogel’s, som er skapt for å passe forskjellig interiør og behov.

Powered by Labrador CMS