B2B-sjef Per Stridh i NetOnNet tilbyr fakturaløsning for firmakunder på nett og i butikk. Foto: NetOnNet

FLERE FIRMAKUNDER MED NORSK LØSNING

NetOnNet tilbyr sammen med det norske selskapet Two AS automatisert fakturakjøp for firmakunder, både i butikk og på nett.

Publisert

– Tjenesten fra Two er veldig fleksibel for kundene, uansett om de handler i butikk eller på nett, der kredittsjekk og prokura-verifisering skjer automatisk på sekunder. Dette er en stor forskjell fra tidligere, hvor kredittsjekken har vært et manuelt steg som tok tid. Verifikasjonen foregår i tre nivåer, noe som betyr at selve løsningen er trygg og sikker for oss som forhandler, sier B2B-sjef Per Stridh i NetOnNet i en pressemelding.

Siden mai 2023 har NetOnNet tilbudt bedriftskundene i Sverige betalingsløsningen fra Two AS. Ifølge pressemeldingen er raske og sikre fakturakjøp uten verken søknad eller registrering nå også på plass for deres norske kunder.

– Løsningen har tydelig økt konverteringen vår, både på nett og fremfor alt innen fysisk handel. Det er ingen tvil om at kundene setter pris på fleksibiliteten og enkelheten, sier Stridh.

Fakturakjøp er nå nesten like populært som kortbetaling

 

Flere og nye kunder

I pressemeldingen sier han at betydelig flere velger å handle på faktura enn tidligere.

– Fakturakjøp er nå nesten like populært som kortbetaling. Den nye betalingsløsningen har også gjort det mulig for B2B-kunder å handle mot faktura i butikk, noe som har økt konverteringen vår kraftig i denne kanalen. Vi ser også at en stor andel av bedriftene som velger å betale med Two er nye kunder, sier Stridh.

B2B-sjef Per Stridh i NetOnNet. Foto: NetOnNet

– Som et norsk selskap er det veldig spennende å ta våre B2B BNPL-løsninger (buy now pay later) til Sverige, og vi ser på NetOnNet som den perfekte partneren for oss. At Two er blitt en av de mest populære betalingsmåtene for NetOnNets bedriftskunder, viser behovet for raske, sikre og fleksible fakturabetalingsløsninger for B2B-kunder, uansett om det gjelder digital eller fysisk handel, sier administrerende direktør og medgründer Andreas Mjelde i Two AS i pressemeldingen.

Ifølge selskapets nettsted har Two over 70 ansatte, og virksomhet i 15 land, med kontorer i Oslo, London, Glasgow og Stockholm.

 

Norsk effekt

B2B-sjef Stridh sier NetOnNet allerede ser en effekt av Twos betalingsløsning i Norge.

Administrerende direktør Andreas Mjelde i Two AS. Foto: Two

– Å kunne betale mot faktura bidrar til å skape fleksibilitet i økonomien for våre bedriftskunder, noe som ikke minst er viktig i de tøffere tidene mange bedriftseiere opplever akkurat nå. Vi merker allerede en klar positiv effekt, med flere fakturakunder og flere nye kunder også i det norske markedet, sier Stridh.

Ifølge pressemeldingen gjør Twos betalingsteknologi det mulig for virksomheter i alle bransjer å tilby kjøp på faktura, med umiddelbart godkjent kreditt.

– Dette gir økt tilgang til arbeidskapital og øker B2B-salget, samtidig som tidkrevende operativt arbeid og kredittrisikoen reduseres, heter det.

Powered by Labrador CMS