Ultimate Ears BOOM

Pressemelding fra Logitech 3. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

- Blå stål – midnattblått trekk med grå stropp og røde detaljer

- Superhelt – kongeblått trekk med rød stropp og svarte detaljer

- Vann – sjøblått trekk med lysegrønn stropp og hvite detaljer

- Citrus – fluorescerende gult trekk med hvit stropp og grønne detaljer

- Orkidé – lavendel trekk med hvit stropp og røde detaljer

Med disse nykommerne kan UE BOOM fås i 11 forskjellige fargevalg, i tillegg til noen spesialutgaver, som for eksempel UE BOOM – Jettison Edition.

– UE BOOM handler om å uttrykke seg selv, og dele musikk med andre, sier Diego Gabathuler, markedssjef for Ultimate Ears i Europa.

– I tillegg til 360 grader med lyd og robust design som overlever alt du finner på med den, får du nå enda flere fargevalg som hjelper deg til å uttrykke hvem du er.”

UE BOOM er en bærbar trådløs høyttaler fullpakket med funksjoner som setter en ny standard for å lytte til musikk i et valgfritt miljø. Høyttaleren utvikler seg stadig via en app med nye funksjoner, som for eksempel alarm, equalizer og stereotilkobling med en annen UE BOOM.  Høyttaleren er utrustet for å tåle alt livet har å by på med en sylinderformet utforming som spiller lyd i 360 grader. Den kan bli med hvor som helst, og får lett plass i en ryggsekk eller til å med i flaskeholderen på sykkelen din. Trekket er både vann- og flekkavstøtende.

Fargevalgene Blå stål, Superhelt, Vann, Citrus og Orkidé er forventet å være tilgjengelige fra begynnelsen av September i både USA og Europa. I Norge er anbefalt utsalgspris kr 1790,-

De nye fargene til UE BOOM vil være tilgjengelig på Logitechs stand på IFA i Berlin (Hall 3.2., plass 212) 3.-10. September.

Powered by Labrador CMS