Dee Snider er frontfigur både for Twisted Sister og Sennheiser Conversation Clear Plus. Foto: Sennheiser

ROCKER MED PROPPER FOR HØREHJELP

Dee Snider fra Twisted Sister brukes i markedsføringen av Conversation Clear Plus, som skal gjøre det lettere å oppfange tale i bråkete omgivelser.

Publisert Sist oppdatert

– Conversation Clear Plus har teknologi fra både Sennheiser og Sonova. Dette er en ny produktkategori, plassert mellom hodetelefoner og høreapparat, som du ikke behøver å gå til en hørselsspesialist for å kjøpe, sier Milan Schlegel når fagbladet Elektronikkbransjen i januar møter ham på CES-messen i Las Vegas.

Han er PR-sjef i Sonova Consumer Hearing GmbH, som basert i Wedemark i Tyskland utvikler og produserer produkter for forbrukermarkedet under varemerket Sennheiser. Selskapet eies av sveitsiske Sonova, som har kjøpt rettighetene til forbrukerdelen av Sennheiser. Sonova er spesialister innen hørselsbehandling, og ifølge Schlegel er Conversation Clear Plus en kombinasjon av det man forbinder med Sennheiser og Sonova.

850 euro

Øreproppene koster 850 euro, og skal fange opp og forsterke tale rett foran brukeren, samtidig som de fjerner støy fra omgivelsene.

Milan Schlegel med Sennheiser Conversation Clear Plus og IE200. Foto: Stian Sønsteng

– Mange sliter med å høre hva som blir sagt i støyende omgivelser, og de vil ha god hjelp av disse, sier Schlegel.

Mange sliter med å høre hva som blir sagt i støyende omgivelser

En av disse er kanskje Dee Snider fra den amerikanske metalgruppa Twisted Sister. Han brukes i markedsføringen av Conversation Clear Plus, med utsagnet «Let your conversation take center stage».

– Conversation Clear Plus har en egen modus med ekstra sterk støykansellering, som for eksempel kan brukes når du skal konsentrere deg, og du kan bruke proppene til å strømme musikk og gjennomføre lyd- eller videosamtaler, der tale også forsterkes, sier Schlegel.

Han viser på CES også de kablede øreproppene IE200, til 1.600 kroner.

– Med disse ønsker vi å gi yngre kunder virkelig god lyd, til en rimeligere penge. De er lillesøsteren til IE600, med et nøytralt lydbilde

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 2/2023, som ble distribuert uke 16. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS