Creative Sound BlasterX P5

Pressemelding fra Creative 24. november 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Creative lanserer Sound BlasterX P5

 - et nytt InEar gaming-hodesett som gir deg en superrealistisk spilloplevelse

Tidligere i høst kunngjorde Creative sin splitter nye serie av lydprodukter til gamere: Sound BlasterX. Nå lanseres seriens InEar-hodesett P5 på det norske markedet. Dette hodesettet setter en ny standard for InEar-gaminglyd – med komfort, slitestyrke og høy ytelsesgrad som stikkord.

Creative Sound BlasterX P5 er InEar-modellen i Creatives nye serie av lydprodukter for kresne gamere. InEar-modellen er en mindre og lettere hodesett-løsning som sikrer overlegen lydisolering.

P5 er utstyrt med to brukerdefinerte 7 mm FullSpectrum-lyddrivere som sørger for god lydfølsomhet. Sammen med de tettsittende øreproppene gir dette både en fyldig bass og rene høye toner. Hodesettet leveres med en innebygget retningsuavhengig mikrofon som effektivt fanger opp det du sier.

Forbedret lydopplevelse – uten at det blir for mye av det gode

Til forskjell fra andre kraftige InEar gaming-hodesett byr P5 på en velbalansert lydopplevelse og hurtig respons. At du får muligheten til å fange opp selv de minste lydsignalene, gir deg en stor taktisk fordel i spillingen.

P5 er laget for en forbedret lydopplevelse – uten at det blir for mye av det gode.  Hodesettet har et imponerende detaljnivå, noe som gjør at du kan leve deg enda mer inn i spillet under timelange spilløkter uten at du blir sliten i ørene og hodet. I tillegg gir P5 deg kraftfull lyd også på lavt volum.

Skreddersy lydprofilen til dine favorittspill

Akkurat som med de øvrige produktene i Sound BlasterX-serien leveres P5 med BlasterX Acoustic Engine-programvaren til PC, som gjør det mulig å skreddersy lydprofilen til ulike spillsjangere. Dette gjør at du kan redusere distraksjoner og forbedre viktige detaljer i spillet, slik at du får et fortrinn over motspillerne. Du kan for eksempel velge modusen "First-person-shooter", som gir deg en realistisk romfølelse og en opplevelse av virtuell surround. "Action & Adventure"-modusen byr på superrealistisk lyd nesten på kinonivå, mens "Real Time Strategy" gjør lydene klarere, slik at du unngår distraksjoner og kan holde fokus når du befinner deg i et kappløp med tiden. "Driving"-modus gir på sin side en nøyaktig gjengivelse av hvinende dekk og motorlyd, slik at du får med deg alle de små og subtile detaljene i f.eks. bilspill.

Sound BlasterX-serien består foruten P5 også av det profesjonelle H7-hodesettet med HD 7.1-surroundlyd og USB-tilkobling, samt den analoge H5. Det eksterne G5-lydkortet forventes på markedet senest i starten av 2016.

Produktspesifikasjoner for P5:

• Titanbelagt skillevegg

• Brukerdefinerte 7 mm FullSpectrum-lyddrivere

• Spesialdesignet for utrolig lydfølsomhet og lav impedans

• Innebygget mikrofon av høy kvalitet med kontrollknapp for ut- og innlyd

• Avansert lydisolering

• Silikone-ørepropper i 3 ulike størrelser

• Medfølgende etui

Pris og tilgjengelighet

Sound BlasterX P5 kan kjøpes på nett fra slutten av november til Nok 649. For kjøp i butikk, kontakt din lokale forhandler.

Powered by Labrador CMS