Philips BT6000

Pressemelding fra Woox Innovations 24. april 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Philips' nye trådløse og portable høyttaler leverer kraftfull lyd i alle retninger

WOOX Innovations lanserer det siste Philips-tilskuddet i sortimentet av trådløse og bærbare høyttalere. BT6000 er vannbeskyttet, robust og utstyrt med bluetooth for trådløs musikkstreaming. Høyttalerens oppladbare batteri holder i minst åtte timer og det er også en innebygd mikrofon for handsfree-bruk. Sistnevnte setter musikken på pause ved samtaler slik at du kan bruke BT6000 som høyttalertelefon. Med Philips' egenutviklede Digital Sound Processing-teknologi optimeres ytelsen og gir lyd som er naturtro, detaljert og kraftfull uten vreng.

BT6000 har doble drivere og to passive radiatorer på begge sider av det sylinderformede chassiset. I kombinasjon med en digital lydprosessor gir dette virkelighetstro, 360-graders musikk uten forstyrrelser. Bluetooth gjør det enkelt å høre på musikk trådløst. Og med NFC er det lettere enn noen gang å pare høyttaleren med smarttelefonen eller nettbrettet. MP3-spillere, PC-er og andre enheter uten bluetooth kobles til via 3,5 mm lydkabel. BT6000s robuste og vannbeskyttede (IPX4) design innebærer at du kan ta med høyttaleren overalt.

BT6000 er designet for en aktiv livsstil og du kan enkelt feste den i beltet, i vesken eller på sykkelen. Den stilrene formen uten knapper gjør høyttaleren robust og enkel å ta med overalt. Trenger den å lades er det bare å koble den til en USB-inngang, men høyttaleren har også en aux-inngang for trådbasert tilkobling. BT6000 kommer i en rekke fargevarianter – hvit, blå, rød og "gun metal".

Tilgjengelighet og pris BT6000 er i salg, til en anbefalt utsalgspris på kr. 999 inkl. mva.

Powered by Labrador CMS