Konohazuk H3

Pressemelding fra Konohazuk 6. april 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Lanserer miljøvennlig design-headset i bøk

Med miljøvennlige design-headset i bøk sikter det japanske selskapet Konohazuk inn mot design- og moteinteressert ungdom i hele verden. Hodetelefonen H3 er utviklet av den prisvinnende lydeksperten og designeren Yuki ida som tidligere jobbet for Pioneer. Den 12. april sparker selskapet i gang en kampanje på Kickstarter for å tilgjengeliggjøre produktet utenfor Japan.

I produksjonen av H3 brukes det japansk bøk for å sikre en unik og dyp lyd. H3 er inspirert av japanske tradisjon i form av enkel og spennende design. For hvert produkt som selges, vil det doneres 7,50 (100 Yen) til den japanske miljøstiftelsen moretrees.

Lyden blir råere med tre

Yuki lida, grunnlegger av selskapet Konohazuk, sier de ønsket å utvikle et produkt der treet har en langt mer sentral rolle enn kun det dekorative.

– Akustikken fra japansk bøk er perfekt og kan på ingen måte erstattes av plast eller metall. I løpet av den tre år lange produktutviklingsfasen har vi laget hele fem ulike produkter for å sikre et best mulig sluttprodukt basert på de beste materialene for å sikre den beste lydkvaliteten.

Bærekraftighet er viktig

Bærekraftighet er nøkkelen til hele prosessen. Ved å benytte treverk reduseres avhengigheten av ikke-bærekraftige materialer som for eksempel plast. Via samarbeidet med moretrees sikres det at det benyttes treverk som stammer fra bærekraftig skogbruk.

– H3 er det første lydproduktet fra Konohazuk produsert av miljøvennlig japansk bøk. Vi skal opprettholde fokuset på de fordelene tre gir for lydkvaliteten, sier Yuki lida.

Bidra – få billigere headset

Bidragsytere til Kickstarter-kampanjen får muligheten til å skaffe seg hodetelefonene til en lavere pris, samt få de levert gravert i skreddersydd tre-emballasje, eventuelt med en holder for ledninger som er produsert i begrenset opplag. Konohazuk har med suksess via Kickstarter introdusert H3 på det japanske markedet. Bidrag til kampanjen som nå starter skal utelukkende brukes for å utvikle og introdusere H3 på internasjonalt nivå.

Kickstarter: Tirsdag 12. april – onsdag 11. Mai

Estimert leveringsdato: August 2016

Estimert utsalgspris: 349 dollar

Produktspesifikasjoner

Type: Lukket dynamisk

Ørepute: ”on-ear”, PU-lær

Plugg: L-tye, 3.5 mm

Ledningslengde: 1,2 meter

Vekt: TBC

Driver: 40 mm

Frekvensrespons: 20Hz-20KHz

Impedans: 32W

Effekthåndtering: Kapasitet 1000mW(IEC)

Powered by Labrador CMS