Koss Porta Pro Sport og Premium

Pressemelding fra Tura Scandinavia 29. august 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Koss lanserer nye Porta Pro modeller!

Koss Porta Pro ble introdusert i 1984 og er et av svært få produkter innen kategorien Lyd & Bilde som har eksistert som modell over en så lang periode. Fremdeles er Koss Porta Pro en av de mestselgende hodetelefonene i vårt marked. Den naturtro lydkvaliteten, den lette og robuste konstruksjonen kombinert med en attraktiv «retro-look» design gjør at Koss Porta Pro fremdeles holder stand.

Nå kommer det nye modeller, alle basert på det samme grunnkonseptet, med den samme gode lydkvaliteten, i tillegg til nye, attraktive egenskaper som musikkelskere vil sette pris på.

PORTA PRO SPORT

Koss Porta Pro er allerede en av de mest populære hodetelefonene å bruke til trening. Nå får de aktive en modell som tar ytterligere hensyn til behov en person med aktiv livsstil har.

• Ekstra sett med øreputer medfølger

• Svetteresistent kabel, fjernkontrollknapp og mikrofon gir mulighet til å pause og starte avspillingen, skippe til neste låt samt svare på innkommende

   telefonsamtaler selv om det er fuktighet tilstede, enten fra regnvær eller svette under trening.

• Reflekterende ring for god synlighet

• Praktisk sportsetui følger med i stoffmateriale som tillater utlufting.

• Koss Porta Pro Sport kommer i sportslig fargekombinasjon av grønn og blå.

Veil. Pris kr. 499,-

PORTA PRO PREMIUM

Koss Porta Pro Premium har den samme gode lydkvaliteten som har gjort Koss Porta Pro til en referansemodell innenfor bærbar lyd. I tillegg er den utstyrt med følgende:

• Fjernkontroll med en knapp som betjener start, stopp, pause og avspilling. I tillegg har fjernkontrollen en universal volumkontroll med skyvebryter.   

  Dette gir mulighet til å kontrollere lydnivået uavhengig av hva slags lydkilde som benyttes.

• Mikrofon på kabelen som gir mulighet til å svare på innkommende telefonsamtaler.

• Koss Porta Pro Premium kommer i fire forskjellige fargevarianter.

Veil. Pris kr. 499,-

Med Koss Porta Pro Premium har du en den velkjente kvaliteten kombinert med nyttige funksjoner som passer perfekt med de krav en moderne forbruker har til en hodetelefon til bruk når man er på farten.

PORTA PRO REMOTE

Koss Porta Pro Remote er en videreføring av  Koss iPorta Pro som nylig ble kåret til «Beste kjøp» i en test av lettvekts hodetelefoner i det velrennomerte magasinet Lyd & Bilde. Modellen er bygget på den ikoniske Koss Porta Pro, men har i tillegg:

• Enknapps fjernkontroll som betjener start, stopp, pause og avspilling

• Mikrofon som gir mulighet til å svare på innkommende telefonsamtaler.

• Koss Porta Pro Remote kommer i fire forskjellige fargevarianter

Veil. Pris kr. 449,-

Powered by Labrador CMS