SteelSeries Siberia 200

Pressemelding fra SteelSeries 21. oktober 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

SteelSeries lanserer Siberia 200 – en klassiker i nye klær

Det nye hodesettet er en oppdatering av klassikeren Siberia v2 og kan fås i syv unike farger som er inspirert av sju profesjonelle gamere og strømmekjendiser.

SteelSeries offentliggjør nylanseringen av en legende blant gamere. SteelSeries Siberia 200 gjenoppliver ånden fra populære og nedlagte Siberia v2 i ikke bare ett hodesett, men hele sju! Lydkvaliteten og bærekomforten er klassisk Siberia – absolutt fremragende. Siberia 200 er ikke bare en hyllest til en moderne klassiker, men også en fargerik feiring av gaming og eSport som helhet.

«Siberia v2 var et av SteelSeries’ mest populære hodesett noensinne, og da produksjonen opphørte, fikk vi henvendelser fra gamere over hele verden som ville ha det tilbake i butikkene igjen. Det ønsket oppfyller vi nå hele sju ganger med Siberia 200,» forteller Dan Sønderskov, nordisk markedsjef hos SteelSeries med et smil. Han utdyper: «Vi hadde et ønske om å forbli tro mot originalen, men vi følte oss samtidig forpliktet til å gjengjelde den lojaliteten og entusiasmen som alle våre fans fortsatt viser hver eneste dag – vi ville kort sagt gi dem mer. Derfor kalte vi inn sju av våre ambassadører for å skape en egen variant av Siberia 200 som avspeiler deres ulike personligheter og spillestiler.»

Sju personligheter, sju fargekombinasjoner

De syv unike fargekombinasjonene til det nye Siberia 200-hodesettet er inspirert av våre sju nyeste SteelSeries-ambassadører, nemlig Sumail «Suma1L» Hassan Syed, Eric «Snip3down» Wrona, Kevin «Broken» Georges, Kellsie «KayPea» Pelling og Edwin «Castro» Castro. I løpet av den nærmeste tiden vil SteelSeries fortelle historien til hver av ambassadørene samt gi et innblikk i deres verden for å forklare hvordan de sju variantene av Siberia 200 avspeiler disse talentfulle og dedikerte spillernes sanne kulør.

Lyd og komfort i særklasse

SteelSeries’ Siberia-hodesett har i alle sine utgaver hatt en design som skiller seg ut fra mengden, men dette er bare en av grunnene til at serien er blitt en favoritt blant pc-gamere verden over. Siberia 200 bevarer den komforten som gamere er blitt så vant til – det selvjusterende hodebåndet sørger for at hodesettet sitter perfekt, uansett hvem som bruker det. Øreputene omslutter ørene slik at Siberia 200 kan brukes i timevis uten at det klemmer eller føles ubehagelig, noe som er perfekt for LAN-begivenheter og lange netter i skyttergravene.

Høyttalerenhetene på 50 mm produserer ren og fyldig lyd, mens den retningsbestemte mikrofonen fanger opp stemmen din klart og tydelig. Med den ledningsmonterte kontrollenheten kan du regulere lydstyrken, og mikrofonen kan trekkes inn i hodesettet når den ikke brukes. Det følger dessuten med en 4-polet 3,5-mm minijack-adapter, slik at Siberia 200 kan brukes til pc-er, Mac-maskiner og mobile enheter med en kombinert høyttaler/mikrofon-kontakt.

Pris og tilgjengelighet

Siberia 200-hodesettet kan kjøpes fra i dag til en veiledende pris på NOK 749. Det er også mulig å forhåndsbestille de spesielle fargekombinasjonene på SteelSeries.com. Les mer om SteelSeries Siberia 200 på http://steelseries.com/siberia200.

Konkurranse: «Vis fargene dine med SteelSeries»

I forbindelse med lanseringen av Siberia 200 arrangerer SteelSeries en konkurranse som feirer mangfoldet blant gamere verden over. Konkurransen pågår i tre uker og er åpen for alle – delta og vis fargen din via Facebook, Twitter eller Instagram. Vi gir bort mer enn 75 premier inkludert en hovedpremie – les mer på www.SteelSeries.com/ShowYourColors.

Powered by Labrador CMS