Jabra Style og Jabra Stone3

Pressemelding fra Jabra 20. august 2013

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Jabra Style og Jabra Stone3 - Headset med lekkert design og trådløs frihet

På utkikk etter et trendy og diskret headset? Jabra Style og Jabra Stone3 har design og teknologi i toppklasse.

Jabra Style er det idelle headsettet for alle som ønsker komfortabel tilkobling til smarttelefonen eller nettbrettet uansett hvor man er – på jobb, i bilen eller på cafe. Jabra Style er er svært enkel å bruke og har alle de rette funksjonene for enkel handsfreekommunikasjon. Det har automatisk volumjustering og stemmebeskjeder som gir deg status på tilkobling og batterinivå. Dette er det perfekte headsettet for komfortable samtaler. Dessuten kan Jabra Style brukes for å høre på både musikk og podcasts. 

Elegante Jabra Stone3 er i en liga for seg innen design. Det har et fleksibelt materiale og design som enkelt og diskret følger ørets linjer. I tillegg har headsettet en smidig ladefunksjon og stemmeaktivering for å besvare og avslutte samtaler. Jabra Stone3 har alt for deg som alltid vil være tilkoblet.

Både Jabra Stye og Jabra Stone3 har NFC. Det innebærer svært enkel parring med smarttelefoner eller nettbrett, i tillegg til HD Voice som gir en bedre lydopplevelse. En "Finn min Jabra"-app er også tilgjengelig. Den viser hvor headsettet ble brukt sist. Oppsummert; Jabra Style og Jabra Stone3 kombinerer funksjon, brukervennlighet og design.

Priser inkl. mva.: Style cirka 450 kr. og Stone3 cirka 800 kr.    

Salgsstart: August 2013

Farger: Stone3 er tilgjengelig i svart og hvitt. Style er tilgjengelig svart.

NB: Parring med NFC forutsetter at smarttelefonen eller nettbrettet har denne funksjonen.

Powered by Labrador CMS