Ultimate Ears Drippy UE ROLL 2

Pressemelding fra Ultimate Ears 19. juli 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ultimate Ears med nytt limited edition-design for sommeren

Ultimate Ears lanserer nye Drippy UE ROLL 2, designet av artisten Jen Stark

NEWARK, Calif. — 19. juli, 2016 — Ultimate Ears lanserer i dag det første artistsamarbeidet for nye UE ROLL 2. Høyttaleren har fått navnet Drippy, og er designet av den anerkjente amerikanske artisten Jen Stark. Designet til Drippy UE ROLL 2 er inspirert av spektralfarger, og ønsker å hylle forholdet mellom bevegelse og lyd.

Stark sine design kan sees på en rekke ulike plasser, som the Smithsonian American Art Museum's Permanent Collection, MTV Video Music Awards i 2015, Miley Cyrus & Her Dead Petz sin musikkvideo “Lighter”  og nå, på overflaten til nye UE ROLL 2.

Ultimate Ears har så langt samarbeidet med 50 ulike artister, som har skapt kreative og unike utgaver av høyttalerne.

- Jen Stark sitt kunstverk er unektelig one-of-a-kind. Arbeidet hennes har et sterkt uttrykk, og er i tråd med slik vi tenker i Ultimate Ears, sier Charlotte Johs, general manager i Ultimate Ears. - Favorittsangen din kan fengsle ørene dine, og Jen sin fargerike kreasjon fengsler øynene. Drippy UE ROLL 2 blir dermed det perfekte ekteskapet mellom lyd og syn.

Pris og tilgjengelighet

Drippy UE ROLL 2 limited edition forventes å være tilgjengelig i USA og utvalgte land i Europa i juli 2016, for en veiledende pris på NOK 999,00. For mer informasjon, besøk www.ultimateears.com. Du kan lese mer om Jen Stark her: www.jenstark.com.

Powered by Labrador CMS