Plantronics Voyager Legend CS

Pressemelding fra Plantronics 1. oktober 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Plantronics Voyager Legend CS: Trådløs fleksibilitet til en mobil arbeidshverdag

VOYAGER LEGEND CS FØLGER DEG GJENNOM ARBEIDSDAGEN, ENTEN DU JOBBER FRA KONTORET, ER PÅ FARTEN ELLER TAR EN SISTE SAMTALE I BILEN PÅ VEI HJEM

Plantronics lanserer nå Voyager Legend CS – et nytt tilskudd i den prisvinnende Voyager-serien. Det nye hodesettet er utformet til å levere trådløs mobilitet og økt produktivitet når du kommuniserer, både på kontoret og når du er på farten. Hodesettet kombinerer de beste funksjonen fra Voyager-serien, og gir deg presisjonsinnstilt lyd, avansert støyreduksjon, Smart Sensor-teknologi og intuitive talekommandoer – nå med tilkoblingsmuligheter til både mobil- og fasttelefon.

Voyager Legend CS er lett å bruke, uansett hvor du befinner deg. Med Smart Sensor-teknologi kan du enkelt viderekoble anrop fra din mobil eller fra kontorets fasttelefon til hodesettet kun ved å sette hodesettet på øret. Da vil samtalen automatisk besvares uten at du trenger å godta anropet manuelt på mobilskjermen eller på fasttelefonen.

- Plantronics har med Voyager-serien satt en standard for kommunikasjonsløsninger. Med CS-modellen henvender vi oss til de som ofte snakker i telefonen og som gjerne vil ha økt mobilitet og frie hender. I tillegg forholder vi oss til de stadig mer mobile arbeiderne som er minst like mye på farten som de er på kontoret. Den moderne arbeidsstyrken har altså behov for moderne kommunikasjonsløsninger som kan følge dem gjennom dagen – fra kontoret til kafeen og videre i bilen på vei hjem fra jobb. Og det er nettopp dette Voyager Legend CS er designet for, sier sier Paul Clark, Director & General Manager Nord-Europa, Plantronics.

Voyager Legend CS bygger på de kjente funksjonene fra Voyager-serien. Med hodesettet følger det imidlertid også med en ladestasjon som kan kobles direkte til fasttelefonene på kontoret. Som ekstrautstyr fås blant annet HL10 Lifter og en EHS-kabel som gir deg mulighet til å betjene din fasttelefon fra avstand ved hjelp av ett enkelt tastetrykk. Med tilbehør som eksempelvis en portabel USB-opplader og USB-kabel for tilkobling til PC, kan hodesettet tilpasses enhver arbeidssituasjon.

I Voyager-serien finner du også disse produktene:

Voyager LegendBluetooth-hodesett, som er det første intelligente hodesettet med Smart Sensor-teknologi, uovertruffen lydkvalitet og god komfort til folk på farten

Voyager Legend UCer en prisvindende Unified Communication-løsning, som forbinder PCen med mobiltelefonen eller nettbrettet. Hodesettet tilbyr lett og intuitiv betjening av anrop, og kommer med en portabel lader som er perfekt når du trenger et mobilt kontor

FUNKSJONER

Voyager Legend CS kan både brukes sammen med fasttelefon og mobiltelefon

Smart Sensor-teknologien gjør brukeropplevelsen enkel og intuitiv

Svar på anrop kun ved å sette hodesettet på øret

Få automatisk videresendt innkommende anrop mellom telefon og hodesett

Bevegelsesfrihet på opptil ti meter fra fasttelefonen eller din mobile enhet

Opptil syv timers taletid og 11 dagers standby

Intuitive talekommandoer for å avvise eller svare på innkommende anrop og andre smarte funksjoner

Hodesettet kan lese opp navnet på dem som ringer

Med integreret A2DP kan du enkelt streame innhold fra din mobiltelefon eller nettbrett

Presisjonsinnstilte trippel-mikrofoner med forbedret DSP gir enda bedre støyreduksjon

PRIS OG TILGJENGELIGHET

Plantronics Voyager Legend CS er allerede tilgjengelig hos utvalgte forhandlere, og har en veiledende pris på 2.595 kroner + mva.

Powered by Labrador CMS