Panasonic TH-47LFX60

Pressemelding fra Panasonic 5. mai 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Robust skjerm for utendørs bruk

Den nye LED-skjermen med Full HD fra Panasonic tåler regn, støv og sollys, og er beregnet for utendørs digital skilting.

Med høy lysstyrke og robust innpakning egner TH-47LFX60 seg godt i travle offentlige miljøer som restauranter og detaljhandel hvor det settes høye krav til fremvisningsløsninger.

Modellen har direkte LED-bakgrunnslys på 2000 cd/m2 som gjør at tekst lett kan leses selv i direkte sollys. I tillegg gir den brede visningsvinkelen en god visuell effekt.

– TH-47LFX60 er en tilpasset visuell løsning for interaktiv bruk utendørs og utfyller vårt eksisterende tilbud for utendørsskjermer, som TH-47LFX6 med 1000 cd/m2, sier Enrique Robledo, markedsføringssjef hos Panasonic.

– Skjermen har et luftkjølingssystem som automatisk forhindrer temperaturstigninger i LED-panelet som kan forårsakes av direkte sollys. Dette forhindrer strømbrudd og sikrer at innhold vises uavbrutt, fortsetter Robledo.

I tillegg er skjermen kompatibel med Panasonics Digital Link-teknologi som kan brukes til å overføre video, lyd og kontrollsignaler over en avstand på opptil 100 meter; alt leveres gjennom én enkelt LAN-kabel. Dette gir svært enkle AV- og digitale skiltingsinfrastrukturer og gjør det lettere å kable.

Inntrengningsbeskyttelse i klasse IP55 beskytter mot støv og vann, mens TH-47LFX60 er kompatibel med Panasonics skybaserte programvare med varslingssystemer som overvåker skjermenes status og informerer IT-personale når noe unormalt registreres.