Creative Woof 3

Pressemelding fra Creative 4. november 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Lyd i toppklasse – i én håndfull

Creatives nye minihøyttaler Woof 3 er den opplagte følgesvenn for de som gjerne vil ha god – og høy – lyd på farten. Den lille Bluetooth-høyttaleren er ikke større enn at den får plass i én hånd, men du må ikke la deg lure av størrelsen, for Woof 3 leverer en overlegen lydkvalitet, og med en pris på bare 499 NOK er høyttaleren en smart julegaveidé.

Innebygde smarttelefon-høyttalere er sjeldent spesielt gode, men med en liten minihøyttaler i vesken kan du lett gi lyden en betydelig oppgradering. Woof 3 er det siste skuddet på stammen fra Creative, og høyttalerens begrensede størrelse gjør den lett å ta med på farten. Det går på et blunk å koble til smarttelefonen via Bluetooth for å spille av musikk.

Høyttalerens form minner om en omvendt klokke, og dette bidrar til at lyden kanaliseres oppover og spres ut

i rommet. Samtidig er Woof 3 innkapslet i et flott metallkabinett som stabiliserer høyttaleren og forbedrer lydopplevelsen.

Tredje generasjon i serien

Woof 3 er tredje generasjon i Creatives Woof-serie, og den lille høyttaleren er utstyrt med 45 mm-drivere (12 prosent større enn dens forgjengere). Kombinert med en passiv bassradiator, som også er blitt forstørret, gir det en enda bedre lydkvalitet. Woof 3 kommer i fire metalliske farger, inspirert av de fire årstidene: «krystallblå vår», «sommerrød», «høstgull» og «vinterkrom».

Ekstra funksjoner og flere tilkoblingsmuligheter

Den lille, fikse høyttaleren er stappfull av funksjoner og har atskillige tilkoblingsmuligheter. I tillegg til Bluetooth-tilkobling følger det med en audiokabel, slik at Woof 3 også kan brukes med lydenheter uten Bluetooth. Den har også innebygget MP3-spiller og mulighet for USB-tilkobling, slik at brukeren kan spille av ren digital lyd fra pc-en.

Som en smart ekstrafunksjon kan Woof 3, takket være den innebygde mikrofonen, også brukes som håndfri høyttalertelefon, slik at brukeren enkelt kan besvare anrop via Bluetooth med smarttelefonen. Woof 3 støtter inntil 6 timers avspilling på én enkel opplading via USB.

Med en pris på bare 499 NOK er Woof 3 en opplagt julegaveidé til de som gjerne vil ha god lyd. Den kan kjøpes fra slutten av november på www.creative.com. Hvis du vil kjøpe i butikk, kan du kontakte din lokale forhandler. Hvis du vil ha mer informasjon om Creative Woof 3, kan du gå til http://no.creative.com/p/speakers/creative-woof-3.

Tekniske spesifikasjoner – Creative Woof 3:

Powered by Labrador CMS