Plantronics Blackwire 725, Voyager Edge UC, Calisto 610 og Clarity 340

Pressemelding fra Plantronics 5. februar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nye, profesjonelle lydløsninger fra Plantronics holder forstyrrelsene på avstand og lar deg fokusere på arbeidet

Fire nye produkter muliggjør godt samarbeid og god samtalekvalitet i åpne kontorlandskaper og når du tar en jobbrelatert samtale på farten

Plantronics annonserte i dag fire nye UC (Unified Communication) lydprodukter utformet for å levere eksepsjonell lydkvalitet og støykanselleringsteknologi slik at arbeidere kan kommunisere og samarbeide effektivt, uavhengig av kontorlandskap og plassering. De nye produktene består av Blackwire 725, selskapets første UC stereo-hodesett med aktiv støykansellering (ANC) for dem som ønsker å beholde fokuset i støyende kontorlandskap; Voyager Edge UC, det siste Bluetooth-hodesettet i Voyager-familien som er tilegnet arbeidere som ofte er på farten; Calisto 610, en portabel høyttalertelefon som gjør det mulig å holde en telefonkonferanse hvor som helst; og Clarity 340, designet for dem som står ovenfor utfordringer når det kommer til syn, hørsel eller fingerferdigheter. Nå har både kontorarbeidere og arbeidere on-the-go tilgang på verktøy som lar dem kontrollere forstyrrelser og som lar dem høre og bli hørt med stor klarhet.

– Det blir lagt stadig større vekt på betydningen av at brukeropplevelsen er pålitelig, sømløs og av høy kvalitet når det kommer til kommunikasjon i dag. De nye lanseringene fra Plantronics adresserer ikke bare dette, men også den omgivende støyfaktoren på begge sider av samtalen, sier Rich Costello, senior analytiker, Unified Communications, IDC.

– Overalt er en ny arbeidsplass. Vi vet at et støyende arbeidsmiljø er en økende utfordring ettersom stadig flere åpne kontorlandskap etableres, men støyende omgivelser er ikke bare et problem for dem som befinner seg i kontorlandskapet. Man kan ikke alltid kontrollere sine omgivelser, og enda vanskeligere er det å kontrollere omgivelsene til personen som ringer. Derfor hjelper vi arbeidere med å forsikre seg om at de har løsninger som kan blokkere ut støy, og la dem ha en samtale med lyd av høy kvalitet uansett hvordan deres arbeidsplass er utformet, sier Richard Rogers, ansvarlig for E&A B2B marketing, Plantronics.

Overgangen til smartere arbeidsmiljø skaper nye støyutfordringer for arbeidere og kan undergrave produktivitetsgevinstene slike miljø skaper. Nedenfor presenteres Plantronics nye løsninger som adresserer utfordringene som følger dagens støyende omgivelser:

Blackwire 725:

Plantronics’ første UC-produkt med aktiv støykanselleringsteknologi (ANC), er et alternativ til en veldig gunstig pris for kontorarbeidere som har behov for god samtalelyd. Blackwire 725 er ideell for håndtering av PC-samtaler, samt til å nyte musikk og annen underholdning på nett med en dynamisk hi-fi-lyd. I tillegg vil innkommende samtaler og din stemme være krystallklare takket være kombinasjonen av bredbåndslyd, Digital Signal-prosessering og en støykansellerende mikrofon.

Voyager Edge UC:

Voyager Edge UC kommer med en ny bæremåte for mobile UC-brukere som har behov for å bli hørt godt og som ønsker å benytte seg av Bluetooth-kompatible kommunikasjonsenheter (som bærbare PC-er, smarttelefoner eller nettbrett). Løsningen inkluderer en liten Bluetooth USB-dongel som sømløst leverer bredbåndslyd til din PC. Det siste medlemmet av Voyager-familien kommer i et slankt og sofistikert design som sitter godt og komfortabelt i øret. Sammen med hodesettet leveres et dedikert ladeetui. Produktet fremmer Plantronics anerkjente lydteknologi som eliminerer forstyrrende bakgrunnsstøy og som inkluderer intuitive og smarte funksjoner som automatisk besvarer samtalen for deg når du plasserer den på øret.

Calisto 610:

Portabel høyttalertelefon som gir brukerne muligheten til enkelt å sette opp konferansesamtaler for små grupper på farten. Den lar brukere høre deltakere som er langt unna med høykvalitets og retningsbestemt lyd, og kommer i en design som er lett å bære og som enkelt kan integreres med en softphone av brukerens ønske. Bæreveske er inkludert.

Clarity 340:

Clarity 340, som er utviklet for kunnskapsarbeidere med utfordringer når det kommer til syn, hørsel eller fingerferdigheter, er utstyrt med forsterket lyd, skjerm som er enkel å lese, store knapper og klar lydkvalitet. Med Clarity 340 kan alle ta del i og ha nytte av UC-løsninger.

Voyager Edge UC, Blackwire 725 og Calisto 610 er allerede tilgjengelige. Clarity 340 vil være tilgjengelig i mars.

Powered by Labrador CMS