Klipsch KMC 3

Pressemelding fra Mono 22. mai 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Klipsch KMC 3 musikksenter er et trådløst, bærbart 2.1-musikksystem med en imponerende bassgjengivelse. KMC 3 er beregnet både for nettilkobling og batteridrift og er lite nok til å kunne plasseres hvor som helst. Et integrert bæregrep gjør den enkel å ta med. Musikken kan strømmes trådløst via bluetooth. Den husker siste tilkoblede apparat og kobler seg automatisk inn. Det er også en 3,5 mm jackinngang for analoge signaler, og en USB-port for ladning av smarttelefon eller musikkspiller.

Dette kompakte og bærbare musikksystemet har en usedvanlig kraftig gjengivelse med en forsterkereffekt på 2 x 15 watt (RMS) og en bassforsterker på 35 watt. To fulltoneelementer i kombinasjon med ett kraftig basselement og to bassrefleksporter sørger for et solid lydtrykk over hele frekvensområdet. En avansert, innebygget signalprosessor sørger for en effektfull og dynamisk gjengivelse ved alle nivåer, og Aptx-lydkodingssystem på bluetooth sikrer en tapsfri musikkoverføring i audiofil kvalitet. Hvit eller svart utførelse. Mål (H x B x D): 18,3 x 43,2 x 14 cm.

Veiledende pris er kr. 2.995,-

Klipsch KMC 3 musikksenter lanseres på det norske markedet i midten av neste måned.

Powered by Labrador CMS