Bose Soundlink Color og Soundlink One-Ear

Pressemelding fra Bose 15. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Bose introduserer Soundlink Color Bluetooth Speaker og Soundlink One-Ear Bluetooth Headphones

Den klassiske SoundLink®-serien blir utvidet med nye produkter, ny design og ny funksjonalitet

Bose introduserer i dag to nye produkter i den klassiske SoundLink®-serien med mobile lydløsninger:  SoundLink® Colour Bluetooth® speaker, den rimeligste SoundLink®-høyttaleren fra Bose, og SoundLink® Bluetooth® on-ear headphones, de første on-ear Bluetooth-hodetelefonene fra Bose.  Begge kombinerer den kjente Bose-kvaliteten med ny funksjonalitet og stil. 

SoundLink® Colour Bluetooth® Speaker

SoundLink® Colour Bluetooth® speaker har et helt nytt SoundLink®-design, men den er like fullt en SoundLink®.  Den veier bare 570 gram og er 12,8 cm bred, 5,3 cm dyp og 13,5 cm høy, dermed får den enkelt plass i veska, sekken eller i hånden din.  Bose har kombinert eksklusive doble motstående passive radiatorer med to effektive transdusere for en bredspektret lyd med dype, lave toner.  Størrelsen og yteevnen gjør SoundLink® Colour-høyttaleren til et lite vidunder av lydkvalitet – klar til å brukes når som helst og hvor som helst.

SoundLink® Colour Bluetooth® speaker er så enkel å bruke at du kan sette den opp og høre på musikk i løpet av få sekunder. Den kobler seg trådløst til smarttelefon, nettbrett eller andre enheter med Bluetooth, og den bruker talebeskjeder – som finnes på flere språk – for å gjøre oppsettet enklere og identifisere hvilken kilde som er koblet til.  Hvis du slår den av, så husker SoundLink® Colour-høyttaleren de siste åtte sammenkoblede enhetene når du slår den på igjen.  Deretter kobler den seg automatisk til de to sist brukte – iPhone®, iPad®, Android® eller en annen enhet med Bluetooth.  Du kan bytte frem og tilbake uten at du trenger å koble fra, koble til igjen og pare på nytt.  De viktigste kontrollfunksjonene er på produktet, og på baksiden av spilleren er det en 3,5 mm stereoinngang for tilkobling av andre kilder. 

SoundLink® Colour Bluetooth® speaker er svært slitesterk og holder ut lenger enn både festen og spillelisten. Litium-ion-batteriet gir opptil åtte timer med frakoblet spilletid og kan lades helt opp via de fleste USB-strømkilder på så lite som tre timer. Det grundig testede spilleren er laget av elastomer og plast og finnes i svart, hvitt, blått, rødt og mintgrønt. 

SoundLink® Colour Bluetooth® speaker kan kjøpes for den anbefalte utsalgsprisen 1199,- fra og med 15. september 2014 og selges hos autoriserte Bose-forhandlere, Bose.no og ved å ringe Bose på gratisnummeret 62827511(2673).

SoundLink® On-Ear Bluetooth® Headphones

De nye SoundLink® on-ear Bluetooth® headphones tar Bluetooth-hodetelefoner til et nytt nivå. De har klar og kraftig lyd, nye funksjoner og en design som er lettere og mer komfortabel enn tradisjonelle Bluetooth-hodetelefoner.

SoundLink® on-ear Bluetooth® headphones gir like god lyd som de kablede hodetelefonene fra Bose®.  Med Boses aktive utjevning og TriPort®-teknologi for jevnere, mer balansert lyd er de mellomhøye frekvensene naturlige og de lave frekvensene detaljerte og fyldige. 

Men det er ingen ledninger eller kabler, så du kan helt fritt ringe med telefonen eller glede deg over video, film eller musikk. 

Med SoundLink® on-ear Bluetooth® headphones kan du høre og bli hørt, uansett hvor du er. 

Et nytt system med to mikrofoner fjerner forstyrrelser som vind, slik at de du snakker med, kan høre mer av det du sier, og mindre av lydene rundt deg. Den dynamiske lydjusteringen endrer volumet etter talenivå og omgivelsesstøy, slik at du kan bevege deg fra en stille bygning til en bråkete gate uten at et ord går tapt. 

SoundLink® on-ear Bluetooth® headphones har helt nye funksjoner og er så intuitive at alle kan bruke dem. De kobler seg til opptil to enheter samtidig og lar deg veksle mellom de to, slik at du kan se en video på nettbrettet og samtidig være tilkoblet smarttelefonen din. Enkle talebeskjeder identifiserer hvem som ringer, batteristatusen og tilkoblingskilden.  Du har full kontroll med kommandoer på øreklokkene: Slå dem av og på, besvar og avslutt samtaler, juster volumet, spill av låter og sett dem på pause uten å bruke telefonen. 

SoundLink® on-ear Bluetooth® headphones er spesielt utviklet for et travelt liv.  De er laget med robuste, slagfaste materialer, glassfylt nylon og korrosjonsbestandig rustfritt stål, og veier bare 152,6 gram. Hodetelefonene er utformet for komfortabel bruk i mange timer takket være myke øreputer og hodebøylevattering laget av materiale som brukes i eksklusive biler. Når du skal legge dem bort, kan de legges enkelt sammen for kompakt oppbevaring i et matchende etui. SoundLink® Bluetooth®-hodetelefonene finnes i svart og hvitt og kan enkelt lades opp med den medfølgende USB-kabelen for opptil 15 timers lyttetid, eller opptil to timer med en rask opplading på bare 15 minutter.

SoundLink® on-ear Bluetooth® headphones kan kjøpes for den anbefalte utsalgsprisen 2199,- fra og med 15. september 2014 og selges hos autoriserte Bose-forhandlere, Bose.no