Sony hjemmekino BDP og BDV

Pressemelding fra Sony 10. januar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Underholdning på et høyere nivå – nye Blu-ray-spillere og hjemmekinosystemer

Få et bilde som er fire ganger skarpere enn full HD, space age-høyttalere og film og musikk fra hele verden

• Få enda bedre bildekvalitet med den nye Digital Cinema 4K-oppskaleringen, som gir deg et bilde som er fire ganger skarpere enn dagens full HD

• Magnetic Fluid-høyttalere gir deg fyldig og kraftig lyd med høy presisjon

• Bli med inn i en verden av online-underholdning med høy kvalitet takket være Super Bit Mapping og Internet Picture Enhancer

Du tror det ikke før du får se det God underholdning lar deg glemme verden rundt deg en stund, og det får du virkelig erfare med Sonys nye Blu-ray-spillere og hjemmekinosystemer.

Eventyret starter med en bildekvalitet som er enda skarpere og klarere enn før, uansett om du spiller av en Blu-ray eller streamer nett-TV. Selv YouTube-videoer får en kvalitet som beveger seg mot HD.

Og hvis du virkelig setter pris på god bildekvalitet er Blu-ray-spilleren BDP-S790, som kan oppskalere filmer til Digital Cinema 4K-oppløsning, noe for deg. 4K-formatet, som er neste generasjons HD, gir deg en oppløsning som er fire ganger bedre enn dagens full HD. Øynene dine kommer til å få seg en real overraskelse når de ser dette for første gang.

Anlegg som setter nye standarder for lyd Sonys nye hjemmekinosystemer leverer behagelig og ren lyd – uansett om du ser på en actionfilm i 3D med surroundlyd eller et lavmælt TV-drama.

Systemene leveres med et programvarealternativ som kan gi deg en jevn og behagelig lytteopplevelse ved å automatisk justere plutselige lydøkninger – inkludert høylytte reklamepauser. Ved å fokusere på lydnivået i dialogen heller enn eksplosjoner og andre store lydeffekter blir det lettere å holde fokus på selve handlingen.

En annen viktig funksjon er bedre autokalibrering, som gjør at lydnivået blir perfekt uansett hvor du plasserer høyttalerne. Mange av hjemmekinosystemene har dessuten trådløse bakhøyttalere, slik at det blir enkelt å få best mulig lyd.

I tillegg leveres den helt nye N-serien med nyskapende Magnetic Fluid-høyttalere. De gir ikke bare så godt som plettfri lyd uten forvrengning, men de er også energieffektive og mer kompakte enn vanlige høyttalere.

Enda flere valgmuligheter WiFi er nå innebygd i enda flere av Sonys Blu-ray-spillere og hjemmekinosystemer, slik at du enkelt kan få tilgang til en hel verden av online-underholdning på TV-en din.

De nye produktene har også støtte for Sony Entertainment Network, som gir deg Music Unlimited – Sonys nye nettskybaserte digitale musikktjeneste med over 12 millioner sanger.

Mens du ser eller lytter kan du finne ut hvilken sang som spilles eller få mer informasjon om en film med bare ett tastetrykk. Du har kanskje også musikk og bilder på smarttelefonen din eller nettbrettet ditt som du gjerne skulle ha sett i et litt større format? Ikke noe problem – det er bare å bruke den nye ”kaste”-funksjonen, så kan du raskt og enkelt overføre dem til Blu-ray-spilleren din eller hjemmekinosystemet ditt.

Det samme gjelder filmer eller musikk som du har lagret på PC-en din, som du enkelt kan få tilgang til via hjemmenettverket ditt og spille av på TV-en din. Og hvis du virkelig vil ha det som plommen i egget kan du gjøre smarttelefonen din til en fjernkontroll for hele underholdningssystemet, og for eksempel bruke den som tastatur når du surfer på nettet eller til å justere innstillinger.

Sony ønsker med andre ord å gjøre underholdningsopplevelsen din så uanstrengt, variert og altoppslukende som mulig.

Et nytt og spennende kapittel innen hjemmeunderholdning - Måten vi bruker underholdning på har forandret seg, og våre nye Blu-ray-spillere og hjemmekinosystemer gjenspeiler dette, sier Joss Kaldenberg, som er leder for Audio & Video Marketing i Sony Europa.

- Det handler ikke lenger bare om brukernes høyt verdsatte DVD- eller Blu-ray-samlinger – nå tar de også i bruk innhold fra nettet. Og de ønsker og forventer at det ser og høres bedre ut enn det ville ha gjort på en PC. Uansett om de ser et YouTube-klipp på en TV, streamer et TV-program eller lytter til musikk kan de med våre nyeste produkter gjøre dette enklere og med enda bedre kvalitet enn før.

Powered by Labrador CMS