Hangover part III

Pressemelding fra Warner Bros. Home Entertainment 2. oktober 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ulveflokken vender tilbake til Las Vegas i Hangover part III

I Hangover part III får vi nok en gang bli med Phil, Stu, Doug og Alan på ville eventyr. Denne gangen tar gjengen oss med på en opplevelsesrik reise gjennom Mexico, som til slutt ender der det hele en gang begynte, i Las Vegas. Den 2. oktober slippes Hangover part III på Blu-Ray™, DVD samt On Demand.

Det har gått to år siden vi sist så noe til guttegjengen, som da ble jaget av narkolangere i Bangkok. Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) og Doug (Justin Bartha) lever nå rolige og fredelige liv og har begynt å lande etter de siste års eskapader. Men et av medlemmene i flokken er ikke helt fornøyd med tilværelsen. Alan (Zach Galifianakis) kjenner fortsatt at livet mangler retning, og når han i tillegg slutter å ta de beroligende medisinene sine, mister han både sans og samling.

Hangover-filmene har til sammen spilt inn over 8 milliarder kroner på kino. Suksessen fortsatte også i digitalt format, og Hangover part II er en av de største On Demand-filmene i Norden.

Samleboks med hele Hangover-trilogien

Den 2. oktober slippes også den komplette samleboksen med hele Hangover-trilogien. Der får vi nok en gang oppleve gjengens ville Las Vegas-natt i Hangover I, den utflippede Bangkok-reisen i Hangover II og til slutt reisen til Mexico i Hangover III. Samleboksen inneholder også en dokumentarfilm.

Ny og forbedret digitalkopi

Både Blu-ray™ og DVD-versjonen av Hangover part III og Hangover-trilogien inneholder en ny og forbedret digitalkopi som gjør det mulig å laste ned eller strømme den direkte på datamaskiner og mobile enheter som smarttelefoner og nettbrett. Den digitale kopien lagres deretter i brukerens eget Flixster-bibliotek.

Norsk tittel: Hangover part III

Lansering: 2. oktober

Regissør: Todd Phillips

Skuespillere: Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Ken Jeong, Heather Graham, Justin Bartha, John Goodman

Forfattere: Todd Phillips og Craig Mazin

Produsent: Todd Phillips, Dan Goldberg

Executive produsenter: Thomas Tull, Scott Budnick, Chris Bender, J.C. Spink

Powered by Labrador CMS