B&O BeoPlay H8

Pressemelding fra EET Europarts 8. januar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Innovativt B&O PLAY-grensesnitt og design tar trådløse hodetelefoner til et nytt nivå

Trådløse hodetelefoner med aktiv støyreduksjon har lenge vært store, klumpete og har hatt kort batterilevetid. For første gang gir den danske design- og lydentusiasten B&O PLAY by Bang & Olufsen deg muligheten til å nyte ekte trådløs frihet. Hodetelefonene har et innovativt berøringsgrensesnitt i aluminium, aktiv støyreduksjon og opptil 14 timer batterilevetid – alt pakket inn i et lekkert design

Vi presenterer on-ear-hodetelefonene BeoPlay H8 fra B&O PLAY by BANG & OLUFSEN. Du har full kontroll over hodetelefonene, med enkle berøringer på den aluminiumsbelagte, innovative øredekselet. Alt du trenger å gjøre er å trykke og sveipe for å gi alle kommandoene du trenger – enten det er å svare på et anrop, kontrollere volumet, velge spor eller aktivere aktiv støyreduksjon.

Slå på eller av aktiv støyreduksjon på grunn av støy i omgivelsene. Bruk BeoPlay H8 trådløst for mer frihet, eller med kabel for å spare batteri. Uansett er du garantert klar og ren lyd.

BeoPlay H8 fås i Gray Hazel og Argilla Bright. Er laget av førsteklasses materialer, som for eksempel anodisert aluminium, kuskinn og glatt lammeskinn. Med andre ord lekre hodetelefoner som får folk til å snu seg på gata. Batterilevetiden er på imponerende 14 timer. Till tross for all den avanserte teknologien og aluminiumsstrukturen veier BeoPlay H8 bare beskjedne 255 gram. Noe som gjør den til et perfekt reisefølge, enten du pendler, vandrer gatelangs eller bare slapper av.

"Med BeoPlay H8 har vi tatt tiår med håndvek og innovasjon og forent det til ett virkelig enestående produkt som utstråler alt det B&O PLAY står for," sier Henrik Taudorf Lorensen, sjef for B&O PLAY. "Hodetelefonene er teknologisk avanserte, med aktiv støyreduksjon, Bluetooth 4.0 og et berøringsgrensesnitt i aluminium som aldri har vært sett maken til. Kombinert med den berømte Bang & Olufsen Signature Sound, førsteklasses materialer og lav vekt er ikke dette bare enda en type hodetelefoner på markedet. Det er rett og slett det beste produktet i sitt slag".

Intuitivt berøringsgrensesnitt i aluminium

Vil du svare eller avslutte et anrop? Vil du endre sanger eller justere volumet? Vil du slå støyreduksjon på eller av? Alt kan kontrolleres ved varsomt å berøre det intuitive berøringsgrensesnittet på hodetelefonenes høyre øredeksel –  det fungerer også med votter eller hansker på.

Aktiv støyreduksjon for musikkelskere

Uansett om aktiv støyreduksjon er slått på eller av, kan du alltid nyte krystallklar Bang & Olufsen Signature Sound fra BeoPlay H8, og oppleve musikken slik artisten ville det skulle høres ut.

Lang avspillingstid med oppladbart og utskiftbart batteri

Batteriet i BeoPlay H8 gir deg imponerende 14 timers avspillingstid, selv når støyreduksjon er slått på. Dette gir deg nok spilletid selv for de fleste lange flyturer. Hvis du går tom for batteri, kan du enkelt koble til lydledningen eller bytte batteriet i en håndvending.

Et av de letteste hodetelefonene med aktiv støykansellering på markedet

BeoPlay H8 veier bare 225 gram, og er behagelig å ha på selv lange perioder om gangen – faktisk er dette de letteste hodetelefonene med aktiv støyreduksjon på verdensbasis.

Om BeoPlay H8

BeoPlay H8 er designet av den prisbelønte danske industridesigneren Jakob Wagner: "Med BeoPlay H8 har vi tatt noe komplekst og gjort det enkelt og lett å bruke," sier Jakob Wagner. "Vi har hatt fokus på å bruke de riktige materialene på en intelligent måte, slik at du kan konsentrere deg om lytteopplevelsen samtidig som du nyter godt av intuitiv brukervennlighet."

Pris og varianter

BeoPlay H8 kommer i 2 farger: Gray Hazel og Argilla Bright

Anbefalt utsalgspris: kr. 4 199,-

Powered by Labrador CMS